Wpis z mikrobloga

Mireczki, wpadłem na świetny pomysł, mogę pomóc wam w walce z przegrywem. Założyłem nowy tag i proponuję dzielenie się tam radami dotyczącymi radzenia sobie z byciem #!$%@?ą życiową. Sam też czasami coś tam napiszę. Bo uwierzcie nawet jak jesteś ulanym grubasem który całe dnie siedzi w #piwnica to dalej można to zmienić. Weźcie się do Plagi jasnej za siebie a nie tylko narzekacie. na brak #seks ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #pokonajswojprzegryw
  • 25
@darkembrace777: By the way nawet z tak nietypową szczęką możesz znaleźć znajomych, ja mam pryszcze i z twarzy jestem ulany, takie -10/10 Cthulhu by ode mnie zwiewał, a i mam jeszcze nieproporcjonalne, chude łapy i mimo to mam znajomych. Da się, no da się wystarczy że przestaniesz sobie wmawiać że jesteś zerem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@darkembrace777: No ja tak nie robię, pokazuję tylko że ja też jestem #przegryw wcale nie #wygryw bo dziewczyny mimo wszystko nie mam, ale mi w sumie nie zależy narazie jakoś szczególnie na #rozowepaski. Ja radzę rozwijać pasję jeżeli nie chcesz wychodzić do ludzi, bo nie musisz tak naprawdę, ja cię nie zmuszam do niczego. Jeżeli nie masz pasji to poszukaj, spróbuj pouczyć się języków, pisać poezję uczyć się programować, nie
@TenZWypoku: Te twoje brednie o niebyciu gorszym. Wydaje ci sie że nie jesteś gorszy tylko dlatego, że masz wszystko pod ryj podstawione przez kapitalizm i nie musisz walczyć o przetrwanie, ale w każdej chwili może się to zmienić. Tak na prawdę jesteś dnem dna, a ja pukam jeszcze od dołu.
@darkembrace777: No nie muszę walczyć i mogę się rozwijać, ale sęk w tym że wiele chadów również by nie przeżyło gdyby przyszło co do czego. czemu miałbym nie przeżyć? Bo mam ulaną mordę? Poza tym po jaki pieron ty dywagujesz o sytuacji która nie będzie najpewniej mieć w ogóle racji bytu a jeżeli już to szanse na jej zaistnienie są kosmicznie niewielkie?
No nie muszę walczyć i mogę się rozwijać

@TenZWypoku: Rozwój bez walki? Nie ma czegoś takiego, to sama walka jest rozwojem.

chadów również by nie przeżyło gdyby przyszło co do czego. czemu miałbym nie przeżyć? Bo mam ulaną mordę?

@TenZWypoku: Czda jest głownie definiowany przez wzrost który daje mu przewagę nad niższym samcem w przypadku bezspośredniej konfrontacji fizycznej.

Poza tym po jaki pieron ty dywagujesz o sytuacji która nie będzie
@TenZWypoku:

wychodzić do ludzi

Co to znaczy? Z jakiego powodu osoby próbujące "nawracać" przegrywy nie są wstanie wyjaśnić, co kryje się pod tajemniczym "wychodzeniem do ludzi"

Ja radzę rozwijać pasję jeżeli nie chcesz wychodzić do ludzi, bo nie musisz tak naprawdę

I co ma niby zrobić ze swoją pasją, będąc sam?