Aktywne Wpisy

taka_sobie_ +6
Nie programistka 10k pozna #programista15k ale może być też 30. Możesz być pewien, że nie będę żyć na Twój koszt* i całymi dniami oglądać seriali (ale jeden czasem się znajdzie). Nie będę Ci marudzić, że chcę dziecko, bo nie lubię guwniaków. Za ślubem też nie jestem, szkoda byłoby dzielić nieruchomości w razie W. Gotuję wybornie, we włoskich makaronach biję na głowę najlepsze restauracje (dlatego nigdy nie zamawiam go w restauracji, nieraz się

Ostatnio #pracowniktvn * piszczał o tym że "Działacze LGBT robią straszne rzeczy na patelni". Jeżeli on piszczy tzn że akcja działa bo gadał tylko jakies #!$%@? jak to on (geje terroryzujo Warszawe) a do niczego konkretnego nie umial się przyczepić
Śmiesznie że prawacy mysleli że będą mogli sobie blablablać co chcą, obrażać nas, nawoływać do batożenia i zamykania w więzieniach i nie wywoła to żadnej reakcji podobno wszechmocnego homolobby.
A samą akcję szanuje jak pojbany
Słychać wycie
#neuropa #4konserwy #bekazkatoli #bekazprawakow #urojeniaprawakoidalne #homoseksualizm #lgbt
ale to że wami gardzi tvn i was wykorzystuje, to ja wiedziałem od dawna, nie musisz pisać że obrabiają wam 4 litery
Współczuje słuchania 5-minutowego przekazu, który trwa godzinę. To jest kontent dal dzieci a nie dla prawaków.
@Kjedne: piszesz to o atorze? Piłeś/aś?