Aktywne Wpisy
WojciechM-ce +241
8:00 rano xD i już ukraiński batalion propagandowy grzeje klawiatury, żeby Polakom obrzydzić protesty rolników w gorących. Oczywiście zadanie musi być wykonane by wpadło trochę hrywien od Oligarchów, no i nie trzeba zdychać w okopach, ubrany w ubrania i wyposażony sprzęt kupiony z prywatnej kasy, bo to co ma jakąkolwiek wartość zanim dotrze na front, zostanie 3 razy #!$%@? za łapówki gdzieś po drodze. Ale powiem Saszki, że jeszcze was rozumiem i
mentari +313
Dziś kolejna próba paraliżu kraju przez rolników. Przeciwko czemu oni protestują? Zielonemu Ładowi, który nawet nie wszedł w życie i nie ma żadnego wpływu na AKTUALNĄ sytuację? Przeciwko importowi zbóż i rzepaku z Ukrainy, którego praktycznie od zeszłego roku nie ma? xD
Kilka faktów:
- Ani zboże z Ukrainy, ani Europejski Zielony Ład nie są przyczyną niskich cen skupu zboża w Polsce. Koniec i kropka.
- W 2023 roku do Polski importowano
Kilka faktów:
- Ani zboże z Ukrainy, ani Europejski Zielony Ład nie są przyczyną niskich cen skupu zboża w Polsce. Koniec i kropka.
- W 2023 roku do Polski importowano
Niektórzy albo nie pamiętają albo nie wiedzą bo są za młodzi jak to wyglądało ostatnim razem.
Jakoś w okolicach 2005 PO wyskoczyło z:
-zniesieniem Senatu
-zmniejszeniem o połowę liczby posłów
-jednomandatowymi okręgami wyborczymi
-zniesieniem immunitetu parlamentarzystów
To było tzw. 4xTAK. Było zbieranie podpisów i wielkie nadzieje. Masa liberałów na nich wtedy głosowała. I wiecie co z tego wyszło jak PO wygrało wybory? Więcie co się stało z podpisami? Odpowiedź w filmiku.
Ja im zwyczajnie po tej akcji (i po tych 8 latach) nie wierzę i już.
A tak BTW to fajnie by było, jak by jakiś #korwin wyskoczył z czymś podobnym ale nie- oni wolą robić #konfederacja z narodowcami, rzucać nic nie znaczącymi hasłami, zgarniać poparcie STOP NOPów i innych foliarzy oraz odstawiać szkopki jak ta z jarmułką.
Nie ma na kogo głosować w tym kraju.
#po #pis #polityka #neuropa #4konserwy i #oszukujo
@To_ja_moze_pozamiatam: A wiesz że do takich zmian potrzebna jest większość konstytucyjna, prawda?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cheater: O wypraszam sobie- na na nich wtedy nie głosowałem :)
@hehenuanek: Do referendum? Cofnij trochę i zobacz całą rozmowę z Nowakiem. Chyba najlepiej po nm widać cynizm PO.
@To_ja_moze_pozamiatam: to nawet nie jest pomysl PO
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/tomasz-sekielski-odchodzi-z-tvn24-przejdzie-do-tvp1
News pochodzi z kwietnia 2012 roku.
Film, z którego pochodzi powyższy fragment pochodzi z 2010 roku:
https://www.filmweb.pl/film/W%C5%82adcy+marionetek-2010-563445
Także to straszne i upolitycznione TVN potrzebowało
Komentarz usunięty przez autora
@Wanzey, @Fireon, @MalyBiolog, @k1fl0w, @UchoSorosa, @mtkc, @yuim, @Lipathor, @Magromo, @Herubin, @Qarandasz, @grubson234567, @Geraziel, woajcie, bo Cziterek ma mnie na czarnej ;(
@Cheater: No i? Mam rozumieć, że ten plus oznacza "Taj, ja, Cziter, przyznaję się do świadomego manipulowania i kłamania?" Nie, ty zamiast przyznać się to wolisz zmienić temat...
No bo nie nabijałem się z ofiar katastrofy smoleńskiej, nadal tego nie udowodniłeś, tylko wolisz
@Goofas: Widziałeś żeby ktoś kto ma wpisane kłamstwo w dowodzie przed nazwiskiem przyznał się do błędu?
Rozumiem, że nie ustosunkujesz się do swojego kłamstwa, wolisz ad personan mnie atakować.
EOT