Aktywne Wpisy
WielkiNos +112
Gdyby kogoś zastanawiało dlaczego kobiety na tinderze nie odpisują to tak wygląda 90% wiadomości od facetów. W krótkim czasie każdy się staje potencjalnym zbokiem, który chce się tylko dobrać do majtek.
#tinder #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#tinder #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow
WielkiNos +413
Prawdziwe piekło kobiet, z którego nikt nie zdaje sobie sprawy - przygotowywanie wesela. Tylko kobieta, która to robiła zrozumie tą samotność i brak zrozumienia, które wtedy człowieka dotykają.
A wszystko tylko dlatego, że nikt w Polsce nie dba o prawa kobiet i je zmusza do organizacji wesel.
#pieklokobiet #p0lka #wesele #bekazrozowychpaskow #heheszki
A wszystko tylko dlatego, że nikt w Polsce nie dba o prawa kobiet i je zmusza do organizacji wesel.
#pieklokobiet #p0lka #wesele #bekazrozowychpaskow #heheszki
Statystyki mówią, że paczki dochodzą w niecałe 9 dni. Miło byłoby, gdyby przyszedł w przyszłym tygodniu ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wołam @AliPaczka, bo zawsze, jak inni to robią, to magicznie tracking rusza do przodu (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gearbest #priorityline #eupriorityline #alipaczka ##!$%@? #zakupyzchin
Z tego, co widzę to faktycznie możemy dostać w tym samym czasie. Skoro DHL już to trzyma to sprawdź na nolp.dhl.de, bo chyba za dużo ludzi sprawdza tracking i są krzaczki na AliPaczce.
Dzięki za to DHL, ale narazie pokazuje ten sam status
Status on Mo, 17.06.2019 15:14 hours:
The international shipment has been processed in the export parcel center
Status on Mo, 17.06.2019 15:14 hours:
The international shipment has been processed in the export parcel center
Next step:
The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country
@ogitrev96 @Mar_1910: Tak to u mnie wygląda ( ͡º ͜ʖ͡º)
Czyli jestem dwa dni plecy, ale może się jakoś zahacze na transport :) Już teraz z górki.
http://parcelsapp.com/en/tracking/
Niby pokazuje, że mam dostać za 1 dzień, ale Andrzej coś pisał, że u niego pokazywalo zeszły piątek :)
Moja paczka w doręczeniu :D te statusy to jak chcą się aktualizują.