i najczęściej takie widzę z murzynami bo tylko tacy dysponują odpowiednio długimi knagami
@Amerykanski-Naukowiec: w plemionach w których panował głód osoba gruba jest uważana za atrakcyjną - podświadomie inni członkowie plemiona uważają ją za taką z elitarnym dostępem do jedzenia. To tak jakbyś u nas jeździł drogim autem.
@abitbald: Gdzieś w piekle jest specjalne miejsce dla marketingowcow firm, które promują taki styl życia. Przecież taka otyłość to większe zagrożenie dla zdrowia niż walenie wódy w ciagach
@Greg36: i co to zmienia w sensie mojego posta, że tak wygląda to mityczne "plus size" a nie jakieś ulane świnie które chcą akceptacji swojej otyłości i lenistwa?
Jak to jest, że mieszkam kilkaset metrów od policji, impreza nade mną na całego, dzwoniłam godzinę temu i dalej nie przyjechali ( ͡°ʖ̯͡°) #zalesie #polska
Pojawia się w Polsce 3/10 murzyn.Co na to Polka? "Zakochałam się" "potrzebuje te geny" "czemu nie ma więcej takich w Polsce". #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
@Amerykanski-Naukowiec: w plemionach w których panował głód osoba gruba jest uważana za atrakcyjną - podświadomie inni członkowie plemiona uważają ją za taką z elitarnym dostępem do jedzenia. To tak jakbyś u nas jeździł drogim autem.
plus size widać, że ćwiczy, widać, że ma zarysowane mięśnie, witać wcięcie w talii, widać, że jest zdrowa itd
@Arachnofob: za każdym #!$%@? razem ktoś prostuje tę bzdurę a ludzie i tak ją w kółko powtarzają...
@Arachnofob: Nie, to jest modelka Nicole "CoCo" Austin w 2009 roku w Miami.
Nie jest to prezydent Chorwacji: https://www.snopes.com/fact-check/croatian-president-bikini/
Co nie zmienia faktu że babka ze zdjecia w poście jest ulana
@Arachnofob: to nie prezydent Chorwacji, tylko Nicole Austin
i co to zmienia dla sensu mojego posta? cokolwiek? czy #!$%@?łeś się do jednego a sens pominąłeś?