Pasożyt wolnorynkowy, kuc starej daty nie dostaję nawet ochłapów na swoje omamy i fantazje o wyimaginowanym nowym Korwinowskim świecie. I bardzo #!$%@? dobrze. Może enterex #!$%@? na te studio zbierając ogórki na plantacji Holendra. #axeliocontent
@linux_to_syf: kupi Poloneza, a za chwilę będzie żebrał na naprawy tego strupa. Konon go przewyższa intelektem i kupił Opla który jest odrobinę trwalszy xD
@linux_to_syf: Ostatnio mam mniej czasu na oglądanie tej retro patologii ale odpalałem jego streamy ostatnio po 5 minut. Grał w MGS4 i...on ma jakieś upośledzenie (no pewnie nie jedno) bo nie potrafi ogarnać kontrolera i mechaniki gry. Nie wie co ma robić, gdzie iść itd. I ofc marudził cały czas. Dla niego to pasują chyba gry typu mario gdzie się ogarniało dwa przyciski xD Ostatnio też usłyszałem u niego na streamie,
@Elements: @Nocozadzban wrzucił niżej na tagu, że zbierał na zrzutce 5k..miał 11zł. Jakiś czas temu gadał, że zbiera razem z Enterexem. To nie wiem czy te 5k to część szczura axelia czy ich wspólna.
O jasny #!$%@?... PIS pomagał przemycać do Europy oligarchów z Rosji i ich bananowe dzieci a co więcej nadawał im obywatelstwo... Brawo, brawo, powinszować! #sejm #ukraina #rosja #wojna #wtf #bekazpisu #polityka
#axeliocontent
Ostatnio też usłyszałem u niego na streamie,
Axelio ot trochę taki Karolek z "Ciacha" - zatrzymał się w rozwoju w wieku ok 10-11 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)