Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#cytrynigumiak
Czy ktoś może mi to logicznie wytłumaczyć?
Mi nie przeszkadza jak ktoś nadużywa tych tablic, to jest jego sprawa. Od tego jest ustawodawca, żeby zapobiec takim nadużyciom, a jak mleko się wylało to policja, albo inne służby niech naprawiają.
W sytuacji gdy liczba tych tablic sie skonczy i ktos kto naprawde ich potrzebuje nie bedzie mogl sobie takich zalozyc to juz nie bedzie tylko tego debila ze zdjecia sprawa
Od tego jest ustawodawca, żeby zapobiec takim nadużyciom
Widzisz. Ustawodawca doszedl do wniosku, ze zrobi ludziom dobrze i nie bedzie kazal przynosic pierdyliarda papierkow potwierdzajacych, ze rzeczywiscie musi takie auto miec male tablice. Niestety, znow
I fala januszy, która odwala ten szajs pokazuje, że w Polsce jak w chlewie i nie można nic ludziom
Komentarz usunięty przez autora