Wpis z mikrobloga

#wot

IS-6 ? warto za srebrniki? Czy poza penetracją jest lepszy od is-3?

mam 4 premki VIII, więc nie wiem czy na tego ISa to już nie szkoda kasy.
  • 40
@Luko: Is6 po buffie zrobił się bardziej pancerny i jest na prawdę kozacki.. Nawet na druzynowkach go widać oczywiście na full gold
nie rzuca na IX

@Luko: Chyba chodziło Ci o X. Jeśli będzie do kupna za srebro to się opłaca kupić, bo nie jest taki zły. Jak wrzuca na topkę bez żadnych mocnych przeciwników to i bez golda można coś ugrać.
To są jeszcze staty przed buffem wiec skończcie gadać, ze czołg jest nietrywialny xD To, ze większość nie potrafi nim grać i ocenia czołg po może 100-300 bitwach to może oznaczać tylko tyle, ze właściciel nie ogarnia czołgu i zamiast od siebie wymaga od niego
@sheridan97: Ale Ty wiesz, ze nietrywialnym czołgiem nie da się kręcić dobrych wyników? Niegrywalny to jest tog2, churchill gc na którym nawet nie wiadomo kto by nie wykręcił dobrych wyników
@sheridan97: Tzn jestem statpadderem na is6? XD Skoro są niskie wymagania to rob te 2,4k średniego na 3500 bitew... No full gold gram bo raz, ze mnie stać a dwa, ze ten czołg na goldzie ma taka sama penetrację jak inne zwykle 8 tiery na zwykłych pociskach. Wszystko jest w nim ok tylko ma niską penetrację ale nauczcie się w końcu, ze nie da się mieć czołgu idealnego bo zawsze ma
@KebabZostrymSosem: Nie ma penetracji, nie ma celności, ma #!$%@? DPM i nie ma zasięgu widzenia. Pena na AP nie starcza na przebicie większości ciężkich na swoim poziomie (chyba, że bijesz po weakspotach ale kto to dzisiaj robi). Ma jedynie pancerz, niezłą alfę i jest stosunkowo mobilny. Nie widzę w nim nic ciekawego, a już na pewno to nie ejst czołg, którym bym chciał grać.
No ale faktycznie ludzie ktorzy maja na tym czołgu może po 100-300 bitew a nawet i go nie posiadają, maja więcej do powiedzenia niż osoba która zagrała więcej na nim bitew niż połowa tutaj ludzi wszystkich swoich bitew