Aktywne Wpisy
kinlej +256
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +573
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Żartuje, to ja mam prezent dla Was ;) #rozdajo #rozdajosteam #gry Watch Dogs 2 na #steam.
Losuję jutro kolo 15 właśnie. Tym razem żadnych warunków, poza zostawieniem plusa oczywiście.
No i dziękuję Wam wszystkim za to że u mnie kupujecie i polecacie mnie dalej :) Dziękuję też za wszystkie pozytywne opinie na mój temat pod tagiem #globalrep. A tych co mnie jeszcze nie znają zapraszam, do końca tygodnia każda gra na Steam u mnie za 80% jej steamowej ceny :)
#globaleliteshop
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@GlobalEliteShop: to też? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sops: Dzięki pięknie :D
wszystkiego najlepszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@FrasierCrane: zycz mi powodzenia raczej xD To najgorszy czas pod wzgledem zapierdzielu, klikam wtedy 15h dziennie bez przerwy :/
( ಠ_ಠ)