Aktywne Wpisy
D00msday +41
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
Hpforever +5
#hotelparadise ej wykopowicze. Szpieg Polsatu to jakaś zbyt łagodna ksywa po tym co #!$%@?. Czekam na propozycje

Kto wie, gdzie znajdę instalkę do Office starter 2010.
Nie nie piracę, mam go już na kompie tylko trzeba naprawić bo się zaczął wieszać, pewnie jakiś plik jest uszkodzony.
Te linki z 2010 nie działają.
https://www.wykop.pl/link/957147/bezplatny-office-starter-2010-do-pobrania/
@DasNiko:
Dzięki wielki, ale widzę, że nie ma tam wersji starter. Mimo to i tak dzięki. Dobrze wiedzieć. :)
Pomogłeś ale to jest firmowy laptop i mam już klucz wgrany. Nie chce robić syfu bo robię to dla ojca, a on takich rzeczy nie ogarnia, dlatego wiem, że jak ściągnę instalke office starter 2010 to, powinno naprawić się wszystko. Nie chce też ściągać z chomikuj, bo widziałem, że teoretycznie tam jest instalka.
A to, że fajny link dałeś to się, może przydać innym razem. ;)
Ma, ale właśnie i tak się dalej sypie, bo już próbowałem.
Musisz się zarejestrować, ale możliwe że linki nadal będą działać.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki. Już pobieram i biorę się za instalowanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki. Już wszystko działa.