Aktywne Wpisy

120_Dni_Sodomy +10
sracie przed pracą w domu czy w pracy?

xfre +4
Muszę zredukować stanowisko :/ Okazało się, że ukrainiec będący pod moim dyktatem w #korpo to ruski jest co zdobył paszport nielegalnie. Firma jak ogólnie sprzyjająca ruskim, ale zezwoliła na wypowiedzenie mu UoP. Tak więc dziś o 16:00 otrzyma ode mnie fizyczne wypowiedzenie. Co z nim dalej nie wiem...
Problem w tym, że typ jest dobrym pracownikiem. Jedyna wada to, że nie ma szacunku ogólnie do kobiet i to widać w relacjach biurowych...
Problem w tym, że typ jest dobrym pracownikiem. Jedyna wada to, że nie ma szacunku ogólnie do kobiet i to widać w relacjach biurowych...

67/100
źródło: comment_nbwkkF0UQQxPJ7qn5j5Fin6UKoTxkyr2.jpg
Pobierzźródło: comment_PJ1s4BNk7jqbZV9gcMUJSOlXcROYnLXi.jpg
PobierzWrzuciłem jak zawsze wpis. A po jakimś czasie (3 godziny później) patrzę a tu 0 komentarzy i kilka plusów.
Myślę coś nie tak może ale poczekałem i już jest 5 godzin od dodania wpisu. No i poczekałem no i nadal to samo.
Ogólnie to wpis dziwnym sposobem dostał od razu bana na gorące albo już wszystkie może moje wpisy będą miały
źródło: comment_MtIrjXxc8cnltbDLAd79sBVImhepXQY6.jpg
Pobierzźródło: comment_82ZoloQOHBAnUIwpdMlSYeoN2juqvdhA.jpg
Pobierzźródło: comment_hd5WhCV00VS1JAToUnaQRGneKkJae00y.jpg
PobierzDopiero jak napisałem komentarz to się pojawiły komentarze.
źródło: comment_iSMRt7Ll4J8TqBrE0iIEK4Kq7ze0v9gc.jpg
Pobierz@m__b @a__s możecie wyjaśnić? Bo już ze 20 razy Was wolałem i pisałem poprzez formularz kontaktowy nawet.