Pisze sobie z tą samo laską na dwóch kontach(moim prawdziwym i fake chada) no i powiem że widać różnicę, chad mimo że napisał że by ją dymał i nie szuka zwiążku, to laska podtrzymuję rozmowę xD
na pytanie czy dowiem się jak ona się rucha, na koncie chada spytała "może, a chcesz?"
@szybkezemoplul: problem dotyczy tego że nawet zwykły koleś ani brzydki ani super przystojny nie ma raczej szans na ten kawałek tortu podczas gdy średnia lub przecietna rozowa ruchanie ma gwarantowane
@Eugeniusz_Zua: na moje propozycje odpisuje "XD" a na chada... szkoda gadać k---a szkoda gadać, w tym kraju nie da sie zaruchać wyglądając normalnie...
@Cauchemar7: jak odpisuje mu XD to raczej nie jest zainteresowana czyms więcej, a tamten fejk jej się podoba więc wykazuje chęci proste jak budowa cepa
@dleifteh: jakby chciala sie r----c z dwoma kontami to by bylo gadanie ze sie puszcza z kazdym xd naturalne ze woli chada, jakby chad sie w-----l to normik by mial wieksze szanse
@roon0koh wiesz jak działa tinder? Ona ma z nim parę czyli ona chciała z nim pisać. Chciała pisać o kompletnie innych rzeczach niż z innym, atrakcyjniejszym gościem.
No chyba że wiesz i nie ma dla ciebie nic negatywnego w tym, że z jedynym się chce r----ć a z innym zapewne umawiać. W tym samym czasie. W takim razie jesteś dla mnie k---ą ))¯_(ツ)_/¯
@Cauchemar7: laski z tindera lecą na wygląd a gość co wygląda jak g---o nic tam nie ugra, ale brzydkie laski też nic nie ugrają bo tinder to apka dla ładnych ludzi którzy chcą się j---ć xD
Pisze sobie z tą samo laską na dwóch kontach(moim prawdziwym i fake chada) no i powiem że widać różnicę, chad mimo że napisał że by ją dymał i nie szuka zwiążku, to laska podtrzymuję rozmowę xD
na pytanie czy dowiem się jak ona się rucha, na koncie chada spytała "może, a chcesz?"
a na prawdziwym "Po co Ci to"
@szybkezemoplul: ale mam ją w parach, czyli nie jestem dla niej brzydki.
@dleifteh: Ej, ale ty przecież już brałeś na warsztat tinderówki
@amused: nie rozumiem, przecież mam w parach więc jaka brzydka? chyba że mnie dała lajka z przypadku a chadowi bo go chce r----ć xD
No chyba że wiesz i nie ma dla ciebie nic negatywnego w tym, że z jedynym się chce r----ć a z innym zapewne umawiać. W tym samym czasie. W takim razie jesteś dla mnie k---ą ))¯_(ツ)_/¯
a później przyjdzie taki "2/10" Chad na wykop i będzie p-------ł że laski z tindera łatwo wyrwać wyglądając jak g---o xD
i oczywiście musi paść zdanie "tinder to aplikacja do szukania seksu" XD