Aktywne Wpisy
Jest tu też ktoś skąpy i dusi grosz jak ja ?
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
Mam prawie 200k i nie potrafię nic sobie kupić , bo twierdzę że wszystko mam i nic nie potrzebuje.
A tak naprawdę szkoda mi wydać 5k na nowego smartfona czy inny gadżet ( ͡° ʖ̯ ͡°) #oszczedzanie
artur-klocek +35
Polityczna przyszłość po 13 lipca 2024 roku...
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
- Trump wygrywa wybory w listopadzie 2024
- w połowie 2025 roku, kończy się wojna na Ukrainie
- pod koniec roku, rozpada się koalicja rządząca (w oparach skandalów ujawnionych przez wiewiórki z CIA)
- ryży spier......a pod ochronki Olafa
Pisze sobie z tą samo laską na dwóch kontach(moim prawdziwym i fake chada) no i powiem że widać różnicę, chad mimo że napisał że by ją dymał i nie szuka zwiążku, to laska podtrzymuję rozmowę xD
na pytanie czy dowiem się jak ona się rucha, na koncie chada spytała "może, a chcesz?"
a na prawdziwym "Po co Ci to"
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
wy nie wiecie o co chodzi, już tłumaczę: facet jak chce ruchać to będzie chciał to robić z kimś kto im się chociaż trochę podoba, czyli będzie tym 6/10, czasem jak mają wyboru to zejdą nawet niżej(niestety)
Obojętne dla niego wtedy czy będzie to miss polski czy przeciętna laska , jesli ta przeciętna mu się trochę spodoba, to będzie próbował się z nią umawiać na seks.
a tu na screenie jak widzicie jest cała #logikarozowychpaskow i #!$%@? wie o co #!$%@? chodzi, serio jesteście z innej planety, bo
Są jednostki które ruchaja i są z brzydkimi, ale to zdesperowani spermiarze
Komentarz usunięty przez autora
Obie są ładne, czemu nie ruchać obie naraz?
Chyba chodzi o to, że samoocena i ego rośnie e górę jak zwykła laska zostanie przebolcowana przez
Komentarz usunięty przez autora