Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 111
Denerwują mnie ludzie, którzy piszą, że Gwiazdowski zabierał głosy Konfederacji, albo, że na Biedronia głosują sami "tęczowi".

Na konfederację w życiu nie oddałbym głosu.

Jestem gejem, głosowałem na Gwiazdowskiego i dzięki niemu mam dzisiaj czyste sumienie, że przynajmniej nie musiałem wybierać "mniejszego zła". Bo jakie są alternatywy?

PiS - katotaliban, zacofanie, rozdawnictwo
KE - populizm, zero polotu
Wiosna - tutaj populizm przekracza wszelkie granice, zero szczegółów tylko podniosłe hasełka, dodatkowo jak Śmiszek powiedział "nie dla atomu w Polsce" to już byłem przekonany, że nie są poważni
Konfederacja - zbiór największych oszołomów Rzeczypospolitej, antynaukowy spęd
Kukiz'15 - x D

Także dziękuję Panu, Panie Gwiazdowski, przykro mi, że tylko 0,4%, ale przynajmniej zagłosowałem na rozum i godność człowieka. Nie wybrałbym nikogo innego z tego grona.

#wybory #neuropa #4konserwy #polityka
Pobierz k.....n - Denerwują mnie ludzie, którzy piszą, że Gwiazdowski zabierał głosy Konfeder...
źródło: comment_fG7KCHlEWExXc1p7NJHldzcFUua0W3aI.jpg
  • 12
@skizo
@kiken

Nie jestem tez zwolennikiem obnoszenia sie ludzi czy gej czy hetero, ale musial to zaakcetowac zeby pokazac ze nie wszyscy geje maja za guru - wiosne :)

W polsce panuje takie mniejwiecej przeswiadczenie
Pis - mohery, katole,patola+
Ke - przedsiebiorcy , kretacze- ktorych zabolalo oderwanie od koryta znajomych z ktorymi byli ulozeni, + lemingi
Konfederacja - mimo moich prawicowych pogladow , oni sa zabardzo skrajni - Braun mimo ze smieszny
Jestem gejem, głosowałem na Gwiazdowskiego i dzięki niemu mam dzisiaj czyste sumienie, że przynajmniej nie musiałem wybierać "mniejszego zła".

@kiken: W zasadzie to głosując na partię pod progiem głosujesz na zwycięzców (czyli PiS).