Wpis z mikrobloga

@q0084: No właśnie widzę coś ciężko..Niby tu taka mafia linuxowa, a nie potrafią w kilka sekund zrobić screena z przeglądanym znaleziskiem i tu wrzucić.Chciałem tylko i sprawdzić czy faktycznie nas przybywa czy....

Taki wykop to chyba 3k kont ma, a screenów jeszcze nie policzyłem, ale trzeba wziąć pod uwagę, że część psycholi specjalnie zainstaluje linuxa, żeby pokazać screena - w tym na virtualboxie..( ͡° ʖ̯ ͡°)

Słabo to wygląda na razie..( ͡° ʖ̯ ͡°)Na szczęście wykop nie jest miarodajny, ale no, spodziewałem się czegoś więcej po takim portalu optującym za linuxem i open_source...
To trochę tak jakby producent mówił, że ma dobry product i przekonywał do tego, a wszelka krytyka nawet czasem prawdziwa kończyła się totalnym zjechaniem...Ale sam by kupował droższy produkt u konkurenta...??

I dziękuję wszystkim prawdziwym linuxiarzom za screeny.

#linux #pokazpulpit #wykop #obalamymity #roklinuksa #ciekawostki #psychologia #opensource
#oswiadczeniezdupy #oswiadczenie
Może komuś coś to przybliży, ja myślałem, że ostatnio był jakiś bum na linuxy, ale teraz czuje się zażenowany, a jako, że jak pisałem wolę cokolwiek co nie ma związku z win10 to mam nadzieję, że będzie nas przybywać.

Niżej jeszcze mój screen.

https://www.wykop.pl/link/4970707/czy-linux-rzeczywiscie-zyskuje-na-popularnosci-test/
kubik78 - @q0084: No właśnie widzę coś ciężko..Niby tu taka mafia linuxowa, a nie pot...

źródło: comment_8vsJlfCoHssRKdhLMMyAji8SfjR6N1cI.jpg

Pobierz
  • 4