Wpis z mikrobloga

@DeoLawson: No, właśnie tu jest pewien problem. Mam kartę do starego konta, co do której wiem, że na nim były pieniądze, ale nie mogę się do tego konta dostać. W żaden sposób. Na infolinii mi powiedzieli, ze konto o takim id nie istnieje, a ja mam dokumenty założenia i inne duperele.
  • Odpowiedz
@mecenas_z_piaseczna: Przy zamykaniu konta wydaje się dyspozycję co ma się stać z resztą środków. MOzliwe że nie zamknęłaś kont ai kasę zeżarły opłaty.

Proponuję iść do oddziału z dowodem osobistym - powiedzą ci co i jak.
  • Odpowiedz
@DeoLawson: To wiem, że nie znikają. To jest sprawa stara jak świat, kiedy robiłem w Niemczech bez znajomości języka. Osoba trzecia założyła mi konto (z moim podpisem na formularzu oczywiście), a kiedy pojechałem do domu, to chciałem wypłacić resztę tych pieniędzy. Nie było tego znowu aż tak dużo, no ale 200 ojro piechotą nie chodzi. Jak dostałem kartę, to po jakimś czasie dostałem formularz zamknięcia konta. Oczywiście żadnego takiego formularza nie
  • Odpowiedz
@mecenas_z_piaseczna: Dobra jak to niemieckie konto, to ja nic nie wiem, może mają inne regulacje i np jak opłaty bankowe zeżrą cały kapitał to można takie konto zamknąć, albo nieaktywne można zamykać. Mogli mieć też jakąś zmianę systemu i zwyczajnie zmieniło ci się ID. Ale wtedy mogą szukać po twoich danych lub numerze konta. Spróbuj w oddziale jak masz okazję, bo na infoliniach często pracują studenci itp.
  • Odpowiedz