Aktywne Wpisy
mickpl +875
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +108
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Tak będzie xD A jak dasz standardowy to masz 0 xD?
@tRNA: Tak :-)
@ZespolmBanku: Mhmm.. i to nawet u zdefiniowanego stałego odbiorcy? Co ciekawe na waszej stronie www taki przelew od razu pokazuje 5zł, nie trzeba nic sprawdzać czy przelew jest możliwy.
@ZespolmBanku: Normalnie za pośrednictwem bankowości online:
@ZespolmBanku: To mnie teraz zabiliście, jestem Waszym klientem naście lat ale nie wiem xD Nazwę rachunku osobistego mam eKonto.
@ZespolmBanku: To powtórzę jeszcze raz. Wybrałem zdefiniowanego odbiorcę w aplikacji mobilnej, następnie w prawym górnym rogu ekranu wybrałem opcję przelewu i zauważyłem, że jest opcja 0zł za szybki przelew to ją wybrałem. Na następnym ekranie otrzymałem informację o opłacie 5zł.
Primo: Skoro mam zdefiniowanego odbiorcę to jest chyba
1. Wybierasz zdefiniowanego odbiorcę
2. Dajesz opcje przelewu
3. Kwota 0zł za