Wpis z mikrobloga

Dziś podczas mojego melancholijnego spaceru byłem naocznym światkiem jak jakiś śniady mężczyzna podrywał polkę witaminkę. Nic mi do tego, tylko zrobiło mi się jakoś tak przykro bo koleś wyglądał jak typowy Mati (tylko z bliskiego wschodu) w skórzanej kurtce, z jednym wielkim zakolem od czoła do potylicy, był mojego wzrostu czyli kurdupel a dziewczyna wyglądała jakby miała kisiel w majtkach bo do niej zagadał. Przez moją żydo-europejską "urodę" żadna dziewczyna nigdy nie będzie na mnie tak patrzyła. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czas chyba wyjechać do jakiegoś azjatyckiego kraju gdzie biały jest wybawieniem dla lokalnych dziewczyn.
#przegryw #p0lka #zwiazki
Pobierz
źródło: comment_gBfw8sRUqD4tlSzTbYkF4pJJkomVF3rD.jpg
  • 28
@darkembrace777: Ludzie szukają bliskich o takich samych genach. Jesli ja mam blond włosy, to szukam dziewczyny która też ma blond włosy, bo większa szansa, ze ten gen nie zniknie. Wyjątkiem są osoby, z którymi spędzamy pierwsze lata życia, taki wentyl bezpieczeństwa przed tym co pisałeś, ale główną tendencją jest szukanie ludzi o tych samych genach, o czym mowią badania naukowe, a nie urojenia przegrywa, co na wszelkie sposoby stara sie udowadniać
@PanDarsonito: Chyba #!$%@?łeś nazisto, na jakim świecie żyjesz. Mieszanie się haplogrup zmniejsza ryzyko na wystąpienie niekorzystnych mutacji ze względu na wspólnych przodków. Nie wiem jak mam ci to prościej przekazać, przyjmuje też, ze jesteś już po gimnazjum a tam mieliście podstawy genetyki i rozumiesz co sie może stać gdy zapłodnisz swoją siostrę. Już takich co rozmnażali się z sobie podobnymi mieliśmy w wielu rodzinach królewskich. Taka jest natura, mozesz się oszukiwać
@darkembrace777: Poczytaj typie co mówią badania, bo ze statystyk ewidentnie wynika, że ludzie wybierają na partnerów, czy bliskich znajomych, ludzi którzy są do nich podobni genetycznie. To że Tobie się coś wydaje, nie znaczy, ze jest to prawda. Nie wiem skąd odczytałeś, że jestem zwolennikiem białej supremacji, bo mam #!$%@? na to kto z kim jest, czy kto żyje w Polsce, czy jakimkolwiek innym kraju
@ChceszPorscheToSieNauczVatWyludzac: Dążą do pozostania w swojej grupie ponieważ mają wyprane łby przez kościół, kulturową prawicę taką jak ty. Ale to w sumie dobrze, ciągnijcie ten upośledzony gatunek na dno.

Japończycy i żydzi wygrywający? Nie rozśmieszaj mnie fetyszysto. To są dwa etniczne kręgi które padną nawet przed wschodnimi europejczykami gdy system stworzony przez banki, kościół i elity #!$%@?.

Będzie miało gorsze życie ze względu na ostracyzm społeczny. I w bardzo dobrze.

Długość
Dokładnie tak. Byłem w tę niedzielę w kościele i ksiądz całą godzinę, za przykładem papieża Franciszka prawił kazania o zakazie seksu z murzynkami. Obok mnie siedziało czterech Żydów i jeden Japończyk.

Każdy krąg etniczy ma swoją prawicę która stara sie go trzymać jak niewolnika pod butem byle nie miał kontaktów z innymi. A polski episkopat ma tyle wspólnego z papieżem franciszkiem, że już to schizmą zaczyna śmierdzieć. Co myślisz,że u czarnuchó w
@DoktorNauk: Zaprzecz temu. Wszędzie w mediach jest promowane dążenie za pieniądzem, wyścig szczurów albo religia. To wszystko są wynalazki prawicy mające na celu utrzymanie ludzi na smyczy byle się za bardzo nie rozwineli. Co uważam za dobry pomysł, ale jednak nie zamierzam tego ukrywać. Mozna o tym pisać wprost i tak większość normików powie że #!$%@?ę bzdury, juz tak bardzo mają wyprane łby.
Nieźle to sobie ułożyłeś w swojej prostej główce, żeby pasowało pod teorię. Szkoda tylko, ze w uważanych za mocno lewicowe krajach wygląda to dokładnie tak samo. W Szwecji albo Niemczech biała kobieta także nie ma zbytniego parcia na związek z biedniejszych, słabiej wykształconym, mniej inteligentnym i niższym imigrantem z państw pozaeuropejskich. Większość towarzystw jest posegregowana rasowo. Natury nie oszukasz, bardzo mi przykro.

Vice versa, natury nie oszukasz. Gdyby usunąć wszystkie czynniki poza