Aktywne Wpisy
Z każdym dniem od ujawnienia szczegółów BK0% coraz mniej chce mi się żyć i pracować. Po co to wszystko było? Szkoła, studia, praktyki, zmiany pracy, podnoszenie kwalifikacji, kursy, certyfikaty, nawet się przebranżowiłem 9 miesięcy temu na IT (cudem złapałem pracę jako junior). I to wszystko po to tylko żeby skończyć na wiecznym wynajmie jak szczur.
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
Nie będę mógł stworzyć sobie swojej własnej komfortowej przestrzeni bo landlord nie pozwoli pozbyć się meblościanki z
ProwojMiliten +229
#got
@Flaari: te przejście od sceny zabicia danki do sceny sądu nagle to był jakiś dramat. Wiadomo, że normalnie zabili by Jona od razu po tym jak go zobaczyli a tu nagle jakiś sąd na którego prowadzą więźnia Tyriona i ostatecznie Tyrion w zasadzie decyduje kto ma być królem...
I jeszcze wątek z tym, że Jon był prawowitym następcą zupełnie
@Medico_della_Peste: no właśnie... to wyglądało trochę jak "a nie mamy w sumie pomysłu to jebniemy scenę z sądem ludzie sobie w wyobraźni znajdą wytłumaczenie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)