Aktywne Wpisy
Kupamilosci +372
karix98 +142
obejrzałem w końcu do końca ten film tej histeryczki z siłowni, to jak zaczęła płakać i mówić że jakaś kultura gwałtu bo ktoś się na nią patrzy to idealny przykład fobii społecznej i ona chce być terapeutką, jak ona sama się nadaje na terapie, jeszcze to oświadczenie na insta że jest bi XD, idealny przykład zrytego mózgu, a to ja myślałem że mam fobie społeczną XD
#silownia #bekazlewactwa #heheszki #patologiazmiasta
#silownia #bekazlewactwa #heheszki #patologiazmiasta
Nawet sie nie zastanawiajcie
3 mies za darmo potem 23,99cbl/mies imo to bardzo dobra oferta, zachód placi 12€/$ na mies i maja tylko 2 mies okresu probego
edit youtube music tez jest w cenie
Jedyne co mi sie niebpodoba, to ze chca karte, ktora byc moze dodaja od razu do google play, ale tego nie wiem bo dalem ta sama #revoult co do google
#youtube #cebuladeals #muzyka
Ale tak btw to też bardziej podchodzi mi YouTube Music - zwłaszcza że można wyszukiwać muzykę której nie ma w bibliotece YT Music a jest na YouTube, tylko wtedy bitrate 160kb/s
@dondon: spotify pobiera w mp3?
jest tylko tam podane, ze to jest dla osob mieszkajacych w jednym domu i nie wiem, czyto jest tylko taka formulka jak wszedzie a i tak mozna, czy rzeczywiscie sprawdzaja! nigdy nie bylem w zadnej netflixowej ani spotify rodzinie ehh ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora