Wpis z mikrobloga

wzialem wlasnie na probe youtube premium z google music i to jest masakra, jeden klik i pobieram sobie cale albumy zamiast szukac po chomiku jprdl tyle lat zylem w biedzie i etipoii technologiczno-kulturalnego zascianka
Nawet sie nie zastanawiajcie
3 mies za darmo potem 23,99cbl/mies imo to bardzo dobra oferta, zachód placi 12€/$ na mies i maja tylko 2 mies okresu probego
edit youtube music tez jest w cenie
Jedyne co mi sie niebpodoba, to ze chca karte, ktora byc moze dodaja od razu do google play, ale tego nie wiem bo dalem ta sama #revoult co do google

#youtube #cebuladeals #muzyka
  • 17
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Naturmensch: nie! Pobierasz tylko do słuchania offline. A to różnica. Pliki spiracone zwykle masz gdzieś na dysku, możesz sobie z nimi zrobić co chcesz, skopiować gdzie chcesz itd. Spróbuj to samo z albumem z Google music czy YT premium
@Naturmensch: Jest opcja pobierania offline jak masz premium, oczywiście tych plików nie wydłubiesz, masz póki płacisz, ale jak przestaniesz to zostają Ci playlisty. No i w spotify możesz założyć rodzinę 6 osób 30 zł, 5 zeta od łebka.
  • 0
@Naturmensch: no nie myślisz chyba, że za 30zł miesięcznie ktoś by ci pozwolił szarpać bez końca albumy na dysk () Chcesz album na własność to go musisz i tak kupić poza abonamentem ¯\_(ツ)_/¯
@nietenteges: +to odtwarzanie offline działa też w przegladarce (mozna sobie puscic cos z glownej i #!$%@? na mirko)
jest tylko tam podane, ze to jest dla osob mieszkajacych w jednym domu i nie wiem, czyto jest tylko taka formulka jak wszedzie a i tak mozna, czy rzeczywiscie sprawdzaja! nigdy nie bylem w zadnej netflixowej ani spotify rodzinie ehh ¯_(ツ)_/¯
  • 0
@Naturmensch: chyba nie sprawdzają, moja siostra i chrzestnica mieszkają 250km ode mnie, grupę rodzinną zakładałem u nich w domu w razie jakby lokalizację sprawdzało i one też wtedy sobie aktywowały. Grupę rodzinną mam od kilku lat i problemów żadnych.