@PaganiS miałem sporą przerwę w graniu. Ale po przerwie grałem w call od duty WWII, później MW remaster a tak od 2 tygodni w black ops 4. Wszystkie są porównywalne. Black ops 4 jest najnowsza i gra w nią najwięcej ludzi, co jest ważne w trybie multi, bo nie trafia się na samych koksów. Są też nowe tryby, które widzę, że są bardzo popularne
@blazko A stanadardowe tryby gry? @PaganiS Ja generalnie giercze w mw remastered, ale tam w porownaniu do nastepnych codów liczy sie skill chociaż jak przyfarcisz to tez ugrasz. Mi sie udalo ostatnio nabic killstrajka 25 co jest moim najwiekssym ksem ever, a pamietam ze kolezcy w mw2 nuki wbijali dosyc czesto na pc
@Mariusz_Drugi mi się podoba. Najpierw nie mogłem się wkręcić a teraz nie mogę się odkręcić:-) mapki są tak zrobione, że każdy pogra w zależności od ulubionej broni. Snajperzy aż tak nie denerwują jak czasami w innych grach
#ps4 #gry
@PaganiS Ja generalnie giercze w mw remastered, ale tam w porownaniu do nastepnych codów liczy sie skill chociaż jak przyfarcisz to tez ugrasz. Mi sie udalo ostatnio nabic killstrajka 25 co jest moim najwiekssym ksem ever, a pamietam ze kolezcy w mw2 nuki wbijali dosyc czesto na pc