Wpis z mikrobloga

Należy walczyć z pedofilami, ale tylko z księżmi, aktorzy to co innego, to jest wcale niepodobne, wcale ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niepokoi mnie, że środowiska aktorskie i dziennikarskie, skądinąd słusznie oburzone pedofilią wśród księży, bronią pedofila Polańskiego. Każe to sądzić, że walka nie jest faktycznie z pedofilią, a jest to jedynie młot do walenia w Kościół. Wszystkich pedofilów powinno się traktować równie surowo.
#bekazpodludzi #bekazlewactwa #lewackalogika #4konserwy #neuropa #polanski #tylkoniemownikomu #pedofilia
P.....k - Należy walczyć z pedofilami, ale tylko z księżmi, aktorzy to co innego, to ...

źródło: comment_HBvsyKsHBGmEErEOW6GDrigmDI5qCWp5.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
@levusek1992: Ruchają kogo popadnie a potem ich zgłaszają o gwałt, pedofilię albo syfy łapią xDDDDDD

Poza tym po dziesięciozdaniowej rozmowie można sobie zdać sprawę, że ma się do czynienia z trzynastolatką. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Maneharno Dodaj, że o nie ściganie tego czynu zaapelowała też osoba, która była pokrzywdzona. Wybaczyła swojemu oprawcy, tak jak Jezus na krzyżu swoim oprawcom, i masz z tym widzę spory problem. Inna sprawa czy takie wybaczenie świeckii wymiar sprawiedliwości powinien brać pod uwagę.

@Kempes: ale czy gwałt w USA to nie jest przestępstwo ścigane z urzędu? Z zabójstwem to samo, jeżeli kogoś zabijesz to automatycznie nie stajesz się niewinny tylko dlatego,
  • Odpowiedz
@PanFizyk: Przecież ona ma rację czyn pedofilski =/= pedofil, nawet w filmie Sekielskich to jest. To że Polański miał pociąg do nastolatek nie czyni go pedofilem, pedofilia to pociąg do osób bez wykształconych drugorzędnych cech płciowych. Poza tym Gozdyra nie usprawiedliwia Polańskiego, tylko pragnie uporządkowania faktów. Ale widzę że w obronie kościółka wszystko się liczy, nawet walenie kulą w płot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kempes: aresztowali mnie i spisali. Później mnie wypuścili i powiedzieli, żebym nigdzie nie uciekał. A później znowu mnie aresztowali i przetransportowali do Polski. Uciekałem przed polskim wymiarem sprawiedliwości.
  • Odpowiedz
  • 3
@DonMisiek1906 pedofilia to choroba, czyn pedofilski nie musi iść w parze z chorobą. Tak jak w więzieniu wyruchasz kolegę to nie znaczy że jesteś homoseksualistą tylko popełniłeś czyn homoseksualny.
I tu sprawa Polańskiego, który nie jest pedofilem i nawet nie popełnił czynu pedofilskiego bo jego "ofiarą " była 13 letnią dziewczyczna która tylko według prawa była niedojrzała płciowo. Polański po prostu uprawiał seks z nieletnią ale nie z dzieckiem a to spora
  • Odpowiedz