Aktywne Wpisy

KwiatGromu +87
czy istnieje brzydszy budynek niż filharmonia w #szczecin? to jest dosłownie chamski blaszak jebnięty w ładnej okolicy xd i takie g---o jeszcze jakieś nagrody architektoniczne dostało xddd
źródło: temp_file2096387309742815735
Pobierz
mirko_anonim +41
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
Dlaczego wszyscy hejtują miasta powiatowe? Mieszkam w Tarnowie, dzisiaj przeczytałem na głównej komentarz, że to miasto emerytów i studentów, a studenci i tak wyjadą do Krakowa lub Rzeszowa.
Mi się tutaj podoba. Ceny nieruchomości były i zapewne nadal są dużo niższe niż w Krakowie. Są restauracje, bary. Osób w moim wieku (35 lat) wcale nie jest tak mało. Moja żona również nie narzeka na brak towarzystwa, ma swoje środowisko matek z małymi dziećmi, z którymi chodzi na spacery. Dla dzieci jest multum atrakcji. Jeśli chodzi o kulturę też jest ok, choć na koncerty zwykle trzeba się wybrać do Krakowa. Nie jest to problem, bo z Tarnowa do Krakowa jest blisko, a lubimy czasem spędzić sobotę poza Tarnowem.
Wybraliśmy miasto powiatowe, bo mieliśmy do wyboru:
a) kupno klitki 35m2 na własność w Krakowie
źródło: DJI_0245-Pano
Pobierz

Progression Issues:
- Fixed an issue where players wouldn't be able to save, fast travel, or pause after triggering the cinematic to "I've Had Better Days"
- Fixed the issue that prevented players from completing ”Afraid of a Little Competition?”.
- Players may need to move as far back to where the Bounty Collector Merchant resides and return to the mission objective to trigger the cinematic
- Fixed an issue where players were unable to complete “Searching For Lisa”. Players that were impacted will now see the Mission Complete screen
General Fixes:
- Overall improvements have been made to streaming and performance
Audio desync issue during cinematics have been resolved
- Auto-save function will now save the correct number of saves to your save cloud account
° With this update, we did not delete any of your current auto-saves. You can go into (Settings) > [Application Saved Data Management] > [Auto-Upload] to manage your auto-saves for Days Gone
° The game should no longer crash when attempting to overwrite the oldest auto-save
- Patch updates now retain your Difficulty settings
- Fixed various bugs and miscellaneous crashes
Patche mają być rzadziej ale być większe i mieć więcej usprawnień.
#daysgone #ps4
źródło: comment_M8xVSVoFTidVCej6lAQy3rYLzsoaWYec.jpg
Pobierzźródło: comment_rjYnEul0RzAS2k5Qk1UwF4hjIBqGqdJh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Akurat skończyłem wczoraj fabułę i lecę endgame. Zadziwiająco dużo misji ma ta gra po ukończeniu wątku głównego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może patch polepszy coś framerate bo na moim ps4fat to przy jeździe przez las nieraz spada chyba do 15fps
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora