Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +285
#rozowepaski #warszawa #nieruchmosci #inwestycje #pieniadze #inwestowanie
Na Złotej 44 czyli najdroższym apartamentowcy w Polsce obok Lewandowskiego, zaorskiego mieszkają również... Ola Nowak urodzona w 1998 r. 26 latka
Jest znana z tego że około 5 lat temu założyła swoj kanał Beksy na którym wstawiła cringowe, bezbekowe filmiki parodiujące relacje społeczne.
Oprócz tego jest posiadaczka 3 mieszkań.
Taka mamy elite w Polsce. Tak firmy marketingowe promują ludzi ktory nic nie mają do zaoferowania oprócz
Na Złotej 44 czyli najdroższym apartamentowcy w Polsce obok Lewandowskiego, zaorskiego mieszkają również... Ola Nowak urodzona w 1998 r. 26 latka
Jest znana z tego że około 5 lat temu założyła swoj kanał Beksy na którym wstawiła cringowe, bezbekowe filmiki parodiujące relacje społeczne.
Oprócz tego jest posiadaczka 3 mieszkań.
Taka mamy elite w Polsce. Tak firmy marketingowe promują ludzi ktory nic nie mają do zaoferowania oprócz

wykop +119
Wykopowicze ❤️❤️❤️
Czy wiecie, że jeśli nie macie ochoty wychodzić z domu, ale koniecznie chcecie wesprzeć WOŚP, możecie to zrobić przez Internet! A dokładniej za pomocą eSkarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop ❤️
Celem tegorocznego finału WOŚP jest zakup sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dzieci i dorosłych.
Fundacja planuje zakup m.in. urządzeń do diagnostyki obrazowej (m.in. rezonanse magnetyczne i aparaty ultrasonograficzne), diagnostyki czynnościowej (m.in. polisomnografy i przenośne
Czy wiecie, że jeśli nie macie ochoty wychodzić z domu, ale koniecznie chcecie wesprzeć WOŚP, możecie to zrobić przez Internet! A dokładniej za pomocą eSkarbonki: https://eskarbonka.wosp.org.pl/wykop ❤️
Celem tegorocznego finału WOŚP jest zakup sprzętu do diagnozowania, monitorowania i rehabilitacji chorób płuc pacjentów na oddziałach pulmonologicznych dla dzieci i dorosłych.
Fundacja planuje zakup m.in. urządzeń do diagnostyki obrazowej (m.in. rezonanse magnetyczne i aparaty ultrasonograficzne), diagnostyki czynnościowej (m.in. polisomnografy i przenośne
źródło: wosp
Pobierz

Oczywiście dało się to lepiej przemyśleć i zrobić bardziej kompaktowo, ale już i tak uważam że jest w grze za dużo #!$%@? się z ciut niewygodnym budowaniem na małych powierzchniach i nie chciałem ryzykować przebudowy połowy tego wszystkiego. (a i tak parę razy spartoliłem)
Jako że ani nie bawi mnie budowanie fabryk które robią 1000 supkompów na minutę "bo tak", ani main bus, to właściwie zostało mi do zrobienia:
- recepta na silikon i zrobienie jego zapasów przed czerwcowym updatem
- nowa główna baza z doprowadzonymi najważniejszymi produktami (będzie fajna zabawa z ciężarówkami na autopilocie)
- wszystkie twarde dyski
- wszystkie geothermale
Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to śmiało. :)
A i gra jest teraz za grosze w polskiej wersji Epic (39zł).
#satisfactory #gry
źródło: comment_M2BJ7VAs7a1mTKUibXgizKYpb25suike.jpg
Pobierzźródło: comment_lQP3kqjrlO9KtyGtuoHud3w0do4CyE7X.jpg
Pobierz@GlobalEliteShop: Też prowadziłem :)
Przemyślałem sprawę i stwierdziłem że jednak na dłuższą metę działania Epic odbiją się pozytywnie na branży (szczególnie dla twórców Indie).
Poza tym przekonali mnie cenowo i trafiają exami w moje gusta tak że omg (przekroczyli masę krytyczną gier w które chcę zagrać xD)
Nowe rebel galaxy, Outer Worlds, Hades, Below Zero za grosze, później Detroid - nah koniec bojkotu.
(a w między
Ja nie widzę możlowiści pozytywnego wpływu Epica, strasznie mnie zawiedli bo zawsze byłem fanem firmy za podejście do graczy (wzorowy rozwój Fortnite) a tu taki klops. Ale ja tam jestem cierpliwy.
@GlobalEliteShop: Ależ oczywiście. Tyle że to ja pytam co się dziej z kluczem bo sam nie wiem (a wtedy nie wiedziałem... w sumie nikt przed oświadczeniem nie wiedział co to za klucze) i w sumie dostaje groźby i totalną zlewkę za chęć pozostania lojalnym wobec steama.
Klucz usunęli - zero problemu sprzedawca oddał kasę... a teraz mogę kupić Metro za 117zł
@GlobalEliteShop: @Hipokryzja_Wykopu:
A ja z to już całkiem odpuściłem - teraz ogrywam Rage 2 na launcherze Bethesdy xD
Przeginka już się robi z tymi launcherami, ale w sumie co mi szkodzi ¯\_(ツ)_/¯
źródło: comment_kSJLu7vplAImRWA8tDoeA2RRqlHanrbQ.jpg
Pobierz