Wpis z mikrobloga

Superkomputery na oscylatorach zbudowane.
Oczywiście dało się to lepiej przemyśleć i zrobić bardziej kompaktowo, ale już i tak uważam że jest w grze za dużo #!$%@? się z ciut niewygodnym budowaniem na małych powierzchniach i nie chciałem ryzykować przebudowy połowy tego wszystkiego. (a i tak parę razy spartoliłem)

Jako że ani nie bawi mnie budowanie fabryk które robią 1000 supkompów na minutę "bo tak", ani main bus, to właściwie zostało mi do zrobienia:

- recepta na silikon i zrobienie jego zapasów przed czerwcowym updatem
- nowa główna baza z doprowadzonymi najważniejszymi produktami (będzie fajna zabawa z ciężarówkami na autopilocie)
- wszystkie twarde dyski
- wszystkie geothermale

Jak ktoś ma jeszcze jakiś pomysł to śmiało. :)

A i gra jest teraz za grosze w polskiej wersji Epic (39zł).

#satisfactory #gry
H.....u - Superkomputery na oscylatorach zbudowane.
Oczywiście dało się to lepiej pr...

źródło: comment_M2BJ7VAs7a1mTKUibXgizKYpb25suike.jpg

Pobierz
  • 15
Ale prowadze swój bojkot xD

@GlobalEliteShop: Też prowadziłem :)

Przemyślałem sprawę i stwierdziłem że jednak na dłuższą metę działania Epic odbiją się pozytywnie na branży (szczególnie dla twórców Indie).
Poza tym przekonali mnie cenowo i trafiają exami w moje gusta tak że omg (przekroczyli masę krytyczną gier w które chcę zagrać xD)

Nowe rebel galaxy, Outer Worlds, Hades, Below Zero za grosze, później Detroid - nah koniec bojkotu.
(a w między
@Hipokryzja_Wykopu: No te klucze to były kradzione więc wiadomo że zareagowali (co nie zmienia faktu że ich support czasami jest ułomny).
Ja nie widzę możlowiści pozytywnego wpływu Epica, strasznie mnie zawiedli bo zawsze byłem fanem firmy za podejście do graczy (wzorowy rozwój Fortnite) a tu taki klops. Ale ja tam jestem cierpliwy.
No te klucze to były kradzione więc wiadomo że zareagowali

@GlobalEliteShop: Ależ oczywiście. Tyle że to ja pytam co się dziej z kluczem bo sam nie wiem (a wtedy nie wiedziałem... w sumie nikt przed oświadczeniem nie wiedział co to za klucze) i w sumie dostaje groźby i totalną zlewkę za chęć pozostania lojalnym wobec steama.
Klucz usunęli - zero problemu sprzedawca oddał kasę... a teraz mogę kupić Metro za 117zł
Kurde @acidd: ja to już mam te skróty do platform gier w folderze "Platformy gier" bo za dużo miejsca zaczynały zabierać :/ Trochę to smutne, ale dalej uważam, że ktos kto połączy/zcentralizuje te wszystkie platformy jedną aplikacją ma szanse na bycie jednym z najbogatszych na świecie. W d&pie z tym, że ich licencje mogą na to nie pozwalać...