Takie coś jest dodawane do lodówki. Teraz sobie wyobraźcie typa który to projektował. Osobiście bym wziął tydzień wolnego bo by mnie tak brzuch bolał ze śmiechu xDDD #heheszki #agd
@5MinutWolnosci elegancko pokazane jakie dźwięki ma wydawać lodowa szkoda że tego nie miałem w wieku nwm 8 lat jak wstawalem w nocy i słyszałem dziwne dźwięki w kuchni xD
@5MinutWolnosci: zapewniam Cię, że ta instrukcja to efekt pierdyliona "kejsów" zapytań i reklamacji spływających do serwisu chyba każdego producenta lodówek, odkąd zaczęto je robić w nowych technologiach. Stare lodówki jeśli chodzi o wydawane dźwięki były proste: albo buczała albo nie buczała, czasem mogła jeszcze brzęczeć jeśli krzywo stała albo miała źle włożoną tacę ociekową na wodę (Lodówki Mińsk w tym celowały). Ktoś kto miał taką lodówkę przez ostatnich 30 lat,
@5MinutWolnosci Jedyne co mi nie pasuje to pierwszy obrazek. Czytamy od lewej do prawej A tutaj kolejność "zdarzeń" jest od prawej do lewej. Trochę bez sensu
@5MinutWolnosci: powinno byc jeszcze: dźwięki zarzynanej świni i jakas niezrownowazona czarownica odprawiająca czary - bo ja takie dźwięki słyszę co wieczór z kuchni
#heheszki #agd
Komentarz usunięty przez moderatora