Wpis z mikrobloga

"W kulturze Słowian kobieta niezamężna mogła sobie używać jak mężczyzna. Natomiast po ślubie musiała dochować wierności. A jeżeli mężczyzna w noc poślubna odkrył, że była dziewicą, mógł ją odesłać słowami "gdybyś ty była dobra, już by cię ktoś miał" (źródło: Boże igrzysko, Davis). To chrześcijaństwo wprowadziło na nasze tereny kult bezbronnej i zależnej od wszystkich dookoła dziewicy. Prawdopodobnie, ponieważ tak było mężczyznom łatwiej."

#dziewica #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks #beniz #chrzescijanstwo #stuleja
  • 28
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: We własne dołki wpadasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nikt z wyżej tu piszących nie powiedział że chodzenie na divy jest okey, bo nikt u nich nie był.

Sama przyznajesz tym wpisem, że szmacenie się jest dobre, więc NA #!$%@? wmawiasz nam, że należy się szanować???

Już prędzej ja nadaje się do umoralniania ludzi, niż Ty. Jak ta Figurska. Zdradzała męża, a teraz promuje wartości prorodzinne.
Co było już wspomniane. Wiele osób z tagu #przegryw nigdy nie trzymało za rękę a Ty im każesz czekać na tę jedyną ( ͡° ͜ʖ ͡°) a skąd oni mają wiedzieć że ona kiedykolwiek się pojawi? Czy Ty czekałaś na swojego wymarzonego przegrywa? No nie. Nie wspomnę o tym, że patrzysz na to z innej perspektywy. Łatwo jest, kiedy masz Cipę i wystarczy powiedzieć Tak/Nie albo się ładnie uśmiechać żeby wzbudzić zainteresowanie. To że Ty zrobiłaś pierwszy krok nie znaczy że 50% społeczeństwa jakie stanowią kobiety też tak robi. Jak już wyżej napisałem: Mężczyźni mieli 40% szans na przekazanie genów, kobiety 80%.
Dalej. Powiedziałaś że Twój potencjalny partner nie mógłby mieć większej liczby partnerek niż Ty ( dwa razy większej z tego co wywnioskowałem ) Rozumiem że byłby #!$%@? w Twoim mniemaniu. Nie mógłby być wtedy wartościowym i fajnym facetem? Skoro jego liczba oscylowała wokół 0 a Twoja 5 to wydaje
  • Odpowiedz
@Kapsel3k:

Ich podejście jest takie samo jak chadów z tą różnicą że Chady uwodzą kobiety a incele płacą divom bo nie umieja ich uwieść

Dlatego szanuje mojego obecnego bo on mając do wyboru prawictwo do końca życia a sex z kimś bez uczuć wyższych, dla samego spustu, wybrał prawictwo.
  • Odpowiedz
@BloodyMassacre26: Chady uwodzą kobiety. Eksperyment Klaudiusz przytoczę.

Zrobisz mi rimming? Tak () (rimming czyli lizanie odbytu)

No, ten Klaudiusz to potrafił uwodzić. To pewnie ten jego charakter, ta pewność siebie tak działała na kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie można mu jej odmówić.
On się szanował, Ty nie, bo nie czekałaś. Krótka piłka. Potem są wysrywy (uh, wypopki brzydza
  • Odpowiedz