Aktywne Wpisy
Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mirki z #perfumy #oszukujo Pragnę Was ostrzec przed użytkownikiem PARTIBOI. Wystawiał tu na sprzedaż różne perfumy. Tydzień temu dogadałem się z nim na zakup Tom Ford Noir Extreme. Wysłałem mu 300 PLN blikiem. Jak już dostał kasę to nagle złapał wirusa. Kilka wiadomości wymieniłem z nim. Zadeklarował że do końca tygodnia wyślę. Jak możecie się domyślać nie wysłał. Wpisy usunął, a telefonu nie odbiera. Koleżka źle trafił bo
#dziewica #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #seks #beniz #chrzescijanstwo #stuleja
Już prędzej ja nadaje się do umoralniania ludzi, niż Ty. Jak ta Figurska. Zdradzała męża, a teraz promuje wartości prorodzinne.
Co było już wspomniane. Wiele osób z tagu #przegryw nigdy nie trzymało za rękę a Ty im każesz czekać na tę jedyną ( ͡° ͜ʖ ͡°) a skąd oni mają wiedzieć że ona kiedykolwiek się pojawi? Czy Ty czekałaś na swojego wymarzonego przegrywa? No nie. Nie wspomnę o tym, że patrzysz na to z innej perspektywy. Łatwo jest, kiedy masz Cipę i wystarczy powiedzieć Tak/Nie albo się ładnie uśmiechać żeby wzbudzić zainteresowanie. To że Ty zrobiłaś pierwszy krok nie znaczy że 50% społeczeństwa jakie stanowią kobiety też tak robi. Jak już wyżej napisałem: Mężczyźni mieli 40% szans na przekazanie genów, kobiety 80%.
Dalej. Powiedziałaś że Twój potencjalny partner nie mógłby mieć większej liczby partnerek niż Ty ( dwa razy większej z tego co wywnioskowałem ) Rozumiem że byłby #!$%@? w Twoim mniemaniu. Nie mógłby być wtedy wartościowym i fajnym facetem? Skoro jego liczba oscylowała wokół 0 a Twoja 5 to wydaje
Zanim odniose się do reszty zarzutów :
Oni nawet za ręce nie trzymali -> dlatego teraz szukają divy na tylko i wyłącznie sex bez
Ich podejście jest takie samo jak chadów z tą różnicą że Chady uwodzą kobiety a incele płacą divom bo nie umieja ich uwieść
Dlatego szanuje mojego obecnego bo on mając do wyboru prawictwo do końca życia a sex z kimś bez uczuć wyższych, dla samego spustu, wybrał prawictwo.
Widać merytoryczna odpowiedź cię zniechęciła do dalszej dyskusji( ͡° ͜ʖ ͡°)
No, ten Klaudiusz to potrafił uwodzić. To pewnie ten jego charakter, ta pewność siebie tak działała na kobiety ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie można mu jej odmówić.
On się szanował, Ty nie, bo nie czekałaś. Krótka piłka. Potem są wysrywy (uh, wypopki brzydza