Wpis z mikrobloga

Plot armor Aryi w tym odcinku w---------ł poza skalę xD Jak można widzowi w jednej scenie pokazywać gościa który momentalnie staje w płomieniach po zetknięciu ze smoczym ogniem a za kilka minut Arya z podobnej sytuacji wychodzi cała i zdrowa, mimo ze wszędzie dookoła trupy xD i jeszcze ten j----y koń co się zespawnował pośrodku ruin xD

#got
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Antidotum119: Takim prawem się rządzą wszystkie filmy i seriale :/ Wokół głównych bohaterów jest masa mięsa armatniego ;p Tak samo spośród całej floty Greyjoyów akurat Euronowi udało Się przeżyć ;p Ale ten spokój konia mnie rozwalił. Wszystko dookoła płonie, huk, śmierć a ten stoi spokojnie xD
  • Odpowiedz
  • 26
@MiszczJaskier gra o tron stała się tak popularna między innymi dlatego, że nie rządziła się takimi prawami. Przypomnij sobie chociażby Neda Starka lub Robba.

To co się teraz o--------a to zupełnie inny serial, mimo że aktorzy i tytuł ten sam.
  • Odpowiedz
@Antidotum119: Ilu głównych bohaterów zginęło we Władcy Pierścieni oprócz Boromira? A ile głównych bohaterów zginęło tylko w tym odcinku? Jaimie, Cersei, Ogar, Varys itd. Więc wydaje mi Się, że cały czas na ma ochrony głównych bohaterów w tym serialu. Poza tym czy satysfakcjonujące byłoby zabicie spadająca cegłówką Aryi - postaci budowanej od tylu sezonów?
  • Odpowiedz
  • 0
@MiszczJaskier to że zginęli inni główni bohaterowie nie usprawiedliwia robienia z Aryi jakiegoś superbohatera.

Więc wydaje mi Się, że cały czas na ma ochrony głównych bohaterów w tym serialu.

Chyba nie oglądałeś trzeciego odcinka z tego sezonu.
  • Odpowiedz
@Antidotum119: a jak w bodajże 5 sezonie została dźgnięta kilka razy sztyletem w brzuch i przeżyła to było ok? Poza tym jest coś takiego jak cliffhanger. Arya jest ulubiona postacią wielu widzów. Serial ma wzbudzać emocje. Gdy widzowie widzą, że ich ulubiona postać ociera się o śmierć wstrzymują oddech. Tak się robi w każdym seriali ale ludzie hejtują to tylko w Grze o Tron ;p
  • Odpowiedz
  • 3
@MiszczJaskier nie, to też nie było ok.

Do momentu gdy serial powstawał na podstawie książek to takich idiotyzmow nie było (sezony 1-4)

Wyjaśniłem Ci wyżej dlaczego ludzie hejtują - bo serial zdobył popularność między innymi dzięki temu, że był czymś innym niż wszystkie inne, a Ty próbujesz mi wmówić że to ok bo wszyscy tak robią.

No chyba nie, dobrze pamiętam dlaczego zacząłem to oglądać i gdyby to tak wyglądało od
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sinusik: Martin to może zabić postacie, jak dokończy w końcu Wichry, a na serial nie ma najmniejszego wpływu od jakichś 5 lat.
  • Odpowiedz
@Antidotum119: Czytałem wszystkie książki i nawet pierwsze sezony były mega uproszczone, żeby widz Się połapał o co chodzi. Samemu mi się zdarza narzekać, zwłaszcza na 3 odcinek i takie zniszczenie wątki nocnego króla. Ale ten odcinek był dla mnie ok. Daeny stała się tym, z kim od zawsze chciała walczyć. A ludzie wytykają najmniejsze szczegóły i mieszają ten serial z błotem na co według mnie nie zasługuje. Tu wchodzi psychologia.
  • Odpowiedz