Aktywne Wpisy
Vagabund +108
Za jakies 5 godzin bede w Polsce (。◕‿‿◕。)
Plujta, mówta co chceta. Tego uczucia nie da się opisac
Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu
#emigracja
Plujta, mówta co chceta. Tego uczucia nie da się opisac
Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu
#emigracja
Notabene +61
Na tłiterku odkryłem czym jest prawdziwy #clownworld.
Poznajcie pana Łukasza, dziennikarza (xD) i eksperta (xD) od bezpieczeństwa ruchu drogowego. Pan Łukasz opiera swoją wiedzę na badaniach i ekspertyzach. No i na tym kończy się wiedza pana Łukasza, gdyż nie posiada on prawa jazdy. Tak. Pan Łukasz nie ma zielonego pojęcia o jeździe autem, jednak możesz zobaczyć go w WORD na wykładach o bezpieczeństwie jazdy.
#prawda #polska #heheszki #bezpieczenstwo #drogi
Poznajcie pana Łukasza, dziennikarza (xD) i eksperta (xD) od bezpieczeństwa ruchu drogowego. Pan Łukasz opiera swoją wiedzę na badaniach i ekspertyzach. No i na tym kończy się wiedza pana Łukasza, gdyż nie posiada on prawa jazdy. Tak. Pan Łukasz nie ma zielonego pojęcia o jeździe autem, jednak możesz zobaczyć go w WORD na wykładach o bezpieczeństwie jazdy.
#prawda #polska #heheszki #bezpieczenstwo #drogi
CASUAL WORKFORCE - Different Sides
Zupełnie zapomniałem, że miałem dziś podążyć śladem izraelskich wykonawców i kiedy sobie o tym przypomniałem, to miałem już przygotowaną część wpisu, o kimś zupełnie innym :)
Ale wspólny mianownik z wczorajszym bohaterem też się znajdzie.
Podobnie jak w przypadku zespołu, którego frontmanem i założycielem był Idan Jersey, farmacja Casual Workforce też zrodziła się w głowie jednej osoby - austarijskiego muzyka Mike'a Russo.
Początkowo funkcjonowała jako jego solowy projekt, a dopiero jakiś czas później dołączyli do składu: perkusista Scott Thornycroft i basista Matt Burton. Od tego momentu, a był to rok 2017, występują i tworzą jako trio.
Dość szybko, bo na początku następnego roku, dostaliśmy od nich pierwszy pełnoprawny materiał. Wszystko oczywiście dzięki liderowi, który pracował nad tymi utworami już kilka lat wcześniej.
Z jakiegoś powodu debiutancka Epka "Different Sides" została początkowo wypuszczona w dwóch częściach (Side A i Side B), a dopiero latem otrzymaliśmy wydane zbiorcze, które zawierało kompozycje z obu pięcioutworowych minialbumów.
Warto na końcu dodać, że jeden z klipów promujących to wydawnictwo został stworzony w dużym stopniu w duecie: Mike Russo i Dans Bain. Wykonana techniką poklatkową animacja, została doceniona podczas Los Angeles CineFest, gdzie została półfinalistą w kategorii "Music video".
Warto posłuchać: Surrounded, The Flag, Mr Nice
#muzyka #rock #postgrunge #nudzimisie i może trochę #gruparatowaniapoziomu ¯_(ツ)_/¯
Zainteresowanych większą dawką muzyki zapraszam do obserwowania #wszystkieswiaty lub śledzenia mojego podcastu na FB. Wszystkie ważne informacje znajdziecie poniżej.
Będzie mi też niezmiernie miło, jeśli okażecie wsparcie dla mojego muzycznego projektu dodając go na Spotify do obserwoanych lub na YouTube czy Mixcloud do subskrybowanych. Lajk na Facebooku czy kilka gwiazdek na iTunes też nie zaszkodzi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzięki za uwagę i do usłyszenia jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°)