Aktywne Wpisy

vieniasn +34
krąży w społeczeństwie taki mit że na bezpieczeństwie się nie oszczędza
ja wiele lat temu zacząłem to testować kupując używane kilkuletnie opony wielosezonowe do auta z tylnym napędem i okazało się że nie ma problemów żadnych wszystko działa mniej więcej jak zimówka
potem kupiłem prawie najtańsze opony wielosezonowe nowe i tam już było idealnie
teraz mam lekko droższe wielosezonowe i również zero problemów
wnioski są więc proste:
nie oszczędzasz na bezpieczeństwie =
ja wiele lat temu zacząłem to testować kupując używane kilkuletnie opony wielosezonowe do auta z tylnym napędem i okazało się że nie ma problemów żadnych wszystko działa mniej więcej jak zimówka
potem kupiłem prawie najtańsze opony wielosezonowe nowe i tam już było idealnie
teraz mam lekko droższe wielosezonowe i również zero problemów
wnioski są więc proste:
nie oszczędzasz na bezpieczeństwie =

vieniasn +98
dużo badań już przeprowadziłem w tym roku i wyszło:
-na podstawie jazdy 5 różnymi autami wyszło że najlepsze do codziennej jazdy są takie 100-140KM ale najlepiej wypada takie 100-120 w sumie po co więcej potem się tego i tak nie używa bo wszędzie ograniczenie 50
-najlepiej załatwiając cokolwiek z "majstrami" mieć na sobie brudną kurtkę i dresy wypierdziane z widoczną dziurką wtedy widzą że swój chłop i rozmowa przebiega zupełnie inaczej niż
-na podstawie jazdy 5 różnymi autami wyszło że najlepsze do codziennej jazdy są takie 100-140KM ale najlepiej wypada takie 100-120 w sumie po co więcej potem się tego i tak nie używa bo wszędzie ograniczenie 50
-najlepiej załatwiając cokolwiek z "majstrami" mieć na sobie brudną kurtkę i dresy wypierdziane z widoczną dziurką wtedy widzą że swój chłop i rozmowa przebiega zupełnie inaczej niż

źródło: comment_wufv8fSXYer3vPtvlvAnuPquNfcJF4TR.jpg
Pobierz