Aktywne Wpisy
ajron_men +79
Dlaczego jako 30-letni facet i przedsiębiorca zagłosuję na kogoś z Nowej Nadziei (Konfederacja). W kolejności od najważniejszego dla mnie punktu:
1) jako jedyna partia w polskim Sejmie sprzeciwiała się zamordyzmom covidowym, blokowaniu gospodarki, lockdownom, zakazowi wychodzenia ludzi do lasu i wprowadzaniu paszportów covidowych. Była także przeciwna drukowaniu pieniędzy na tarcze dla przedsiębiorców i na dodatki dla medyków - w myśl nieśmiertelnej maksymy, że socjalizm bohatersko zwalcza problemy, które sam stworzył zamykając gospodarkę.
1) jako jedyna partia w polskim Sejmie sprzeciwiała się zamordyzmom covidowym, blokowaniu gospodarki, lockdownom, zakazowi wychodzenia ludzi do lasu i wprowadzaniu paszportów covidowych. Była także przeciwna drukowaniu pieniędzy na tarcze dla przedsiębiorców i na dodatki dla medyków - w myśl nieśmiertelnej maksymy, że socjalizm bohatersko zwalcza problemy, które sam stworzył zamykając gospodarkę.
masur1 +71
Są do kupienia za około 280zl na adidas.pl więc myślę, że cena spoko.
Myślałem też o Adidas Eqt 93-17 ale czytałem opinie , że ta siatka się szybko rozwala.
#buty #obuwie #modameska #adidas
To co na lato polecasz?
Mam fluxy , ale.oczyiwscie jak są upały po 30 kilka stopni to lepiej w klapkach śmigać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak ci się noga super nie poci to pody dadzą radę, ja lubię mieć coś bardzo przewiewnego
Chyba jednak bym chciał te POD. Rozmiar masz taki jak normalnie nosisz?
Kupiłem buty na Zalando, rozmiar taki sam jak noszę w innych butach. Buty pasują, zrobiłem wczoraj dłuższe wyjście i bardzo palą mnie pięty. W innych butach jest ok, w tych mam problem z piętami. Kurde zwrotu nie zrobię bo jednak te kilka godzin były na nogach. Jakieś pomysły?
Pieką , palą pięty. Nie wiem jak to określić.
Zobaczę jutro, jak w innych butach będzie ból to lekarz.