Wpis z mikrobloga

@Wojt_ASR: Pewnie jakiś z Bractwa Omega-Alfa-Zero czy co oni tam mają ;) Nie zwróciłem wcześniej uwagi, że go odepchnął, ale widziałem, jak się bawi komórką i wyciera ręce o kieszenie :)
@reformator: No ja też kilka razy wcześniej widziałem ten filmik, ale nigdy nie zauważyłem tamtego gościa.

Nie wiem, jak dla mnie to jeśli gość tak reaguje to jest jakimś kryptogejem. We Włoszech to się normalnie całujesz po policzkach z każdym, niezależnie od płci, i to jest zajebiste, bo właśnie pokazuje to, jacy oni są otwarci :D
@Wojt_ASR: No ja akurat nie lubię się z facetami całować (sam mam brodę i zawsze nie znosiłem jak wujek z wąsem czy dziadek z brodą mnie całowali na Wigilię ;) ) Natomiast uścisk jest spoko, tym bardziej na spontanie :)
@TypowyPolskiFaszysta: lol, faktycznie.

@footix: To bardziej podaję jako taką ciekawostkę, no bo u nas też tak nie ma. W sumie też dobrze, że u nas tak nie ma, bo to, tak jak pisałem, kwestia tego jak się ludzie zachowują.

No właśnie, ja nie wiem jak można było odepchnąć takiego gościa. Ja to bym się do niego przyłączył :D