@Conscribo tak mnie teraz rozkmina wzięła bo mnie co chwilę ktoś tu uśmierca tylko dlatego że mam styczność z fentasiem, a nie miałam skręta generalnie od jakichś 3 lat, jedynie dawno temu za czasów jedzenia kody xDDDD przy mocniejszych opio się zaczęłam pilnować i nie mówiąc o tym że od kilku miesięcy życie ogarniam przezajebiście a akurat zaczęłam wtedy zabawę z fentasiem XDDDDDDDD @Darkejas @mateusz-zahorski @MagicznyKarol
tak mnie teraz rozkmina wzięła bo mnie co chwilę ktoś tu uśmierca tylko dlatego że mam styczność z fentasiem,
@Rosanemable: Dlatego, że przy mocniejszym opio jest większa szansa na dowóz śmieciarki, niż przy jedzeniu kody xd. Każdy przy mocniejszym opio się pilnuje, bo raczej nikt nie chce się zabić.
@Rosanemable: normalnie sie da . kończą ci sie pieniądze i przestajesz . Jak masz pieniądze i umiesz sie opanować to jesteś #!$%@? mnichem z klasztoru shao lin
Jak w meczu Legia-Aston Villa padnie więcej niż 5 goli, to losowy plujsujący mirek, nie zielonka i nie z czarnej listy, dostanie 1916 zł. #rozdajo #mecz #legia
Da się walić fenta i nie być #!$%@?? xD
@Darkejas
@mateusz-zahorski
@MagicznyKarol
@Rosanemable: Dlatego, że przy mocniejszym opio jest większa szansa na dowóz śmieciarki, niż przy jedzeniu kody xd. Każdy przy mocniejszym opio się pilnuje, bo raczej nikt nie chce się zabić.
Jak masz pieniądze i umiesz sie opanować to jesteś #!$%@? mnichem z klasztoru shao lin