Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej Mirki, sama już nie wiem co mam robić. Jestem z jednym facetem w relacji fwb, chociaż nie chodzi w tym tylko o seks, nazwałbym to może "związek bez zobowiązań". Mimo że zachowujemy się praktycznie jak para, to on związku nie chce, twierdzi że nie jest dobry w "miłości", że nie nadaje się do niej. Mimo że widzę, że mu na mnie zależy, to sam zaprzecza, że nie czuje do mnie nic poważnego. No ale ja się w nim zakochałam, eh. Nie wiem czy mu o tym powiedzieć czy jednak to przemilczeć i dalej udawać, że nic się nie zmieniło. Zdaję sobie sprawę, że takie wyznanie może zniszczyć naszą około roczną już relację, ale z drugiej strony ciągle mam nadzieję, że może właśnie będzie wtedy lepiej...
Co byście zrobili na moim miejscu? I też czy sami przyjaciółka was kocha czy jednak nieświadomość byłaby lepsza?

#niebieskipasek #zwiazki #pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów

Kocham mojego fwb/związek bez zobowiązań. On nie chce miłości. Powiedzieć mu o tym?

• Powiedz, może coś z tego będzie 74.6% (53)
  • Siedź cicho, zniszczysz wszystko 25.4% (18)

Oddanych głosów: 71

• 13
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: a co ci da siedzenie cicho? Bedziesz sie zakochiwac coraz bardziej i co dalej? On bedzie chcial milosci, zwiazku, zobowiazan z kims na kim mu bedzie zalezalo. To wedlug ciebie to jest cos wiecej niz sam seks, wedlug niego nie. Wyznaj mu milosc, jesli on nie będzie chcial czegoś wiecej to powiedz ze to koniec i nie #!$%@? sama sobie bardziej
  • Odpowiedz
@mus_tang: Twoja historia jest stara jak świat. Facet wykorzystuje naiwną dziewczynę która go kocha i boi się zrobić coś co mogłoby się mu nie spodobać, żeby go nie stracić. Internauci i inni goście od podrywu nazywają to obecnie FWB. Odpowiedź jest tylko jedna. Gdyby mu na Tobie zależało nie traktowałby Cie jak.... sama wiesz kogo. Wiem że go kochasz ale jeżeli siebie też kochasz i szanujesz to skończ to jak
  • Odpowiedz
@jkca: no jesli on wie o tym ze ona go kocha i ciagle chce czegos wiecej a on jej mowi "dobrze, zastanowie sie" albo "za miesiac" to tak, to jest wykorzystywanie tego ze ona go kocha
  • Odpowiedz
@NukeOps: serio? XD mnie nie obchodzi czy wszystkie kobiety to anioly i czy moze 90% z nich zle traktuje facetow. A nawet jesli to juz powod zeby zle traktowac kobiety? XD jesli wedlug ciebie to jest powod to tak rob, twoj wybor. Ja napisalem to co uwazam OPce i sam tez postepuje tak zeby byc po prostu w porzadku i nikogo nie krzywdzic a to co robia inni ludzie nie
  • Odpowiedz