Aktywne Wpisy
Sigfried +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +187
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Hej Mirki, sama już nie wiem co mam robić. Jestem z jednym facetem w relacji fwb, chociaż nie chodzi w tym tylko o seks, nazwałbym to może "związek bez zobowiązań". Mimo że zachowujemy się praktycznie jak para, to on związku nie chce, twierdzi że nie jest dobry w "miłości", że nie nadaje się do niej. Mimo że widzę, że mu na mnie zależy, to sam zaprzecza, że nie czuje do mnie nic poważnego. No ale ja się w nim zakochałam, eh. Nie wiem czy mu o tym powiedzieć czy jednak to przemilczeć i dalej udawać, że nic się nie zmieniło. Zdaję sobie sprawę, że takie wyznanie może zniszczyć naszą około roczną już relację, ale z drugiej strony ciągle mam nadzieję, że może właśnie będzie wtedy lepiej...
Co byście zrobili na moim miejscu? I też czy sami przyjaciółka was kocha czy jednak nieświadomość byłaby lepsza?
#niebieskipasek #zwiazki #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Kocham mojego fwb/związek bez zobowiązań. On nie chce miłości. Powiedzieć mu o tym?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora