@Destruktor91: S8 wydaje mi sie że jeszcze daje radę całkiem, ja mam S7 i rozważam przesiadkę na Note 9 lub S9 - ale to jeszcze trochę, jak stanieją gdzieś do okolic ~2k. 3-4k na telefon wydawać póki co przesada jak dla mnie.
@Weewtorek: Właśnie też czytałem o nim, ale dla mnie odpadają telefony bez ładowania bezprzewodowego, nie rozumiem czemu oni tak uparcie nie chcą tego dodać.
@Caroo jak S7, to ja na twoim miejscu poszedłbym w stronę Note 9. :P Miałem przez dwa lata S7 Edge i nie widziałem żadnego sensu by przesiadać się na S8, S8+ i S9. Dopiero Note 8, S9+ i Note 9 byłyby sensowną zmianą. Jest jeszcze S10e gdy doczekamy się w Polszy jakichś sensownych obniżek... W niemieckim Media Markt ten model kosztuje obecnie 669 EUR czyli 2875 zł. Póki co widziałem tylko jedna
@Destruktor91 ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚z tej listy wziąłbym albo iPonga albo Hułałeja. Chociaż wolę bardziej zwykłego P30, bo nie ma zakrzywionego wyświetlacza. I wymiary też bardziej sensowne. ;)
Jaki telefon obecnie wybrać, posiadam Samsugna S8, zostać czy brać coś nowego? Jeżeli pozostać przy S8 to również proszę o komentarz ;)
#pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #telefony #android #ios #technologia
Wybrać nowy czy zostać przy obecnym Samsungu S8?
@Weewtorek: Właśnie też czytałem o nim, ale dla mnie odpadają telefony bez ładowania bezprzewodowego, nie rozumiem czemu oni tak uparcie nie chcą tego dodać.
@Caroo: Dzięki za opinię (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@dajpandolara: Dzięki za opinię :)