Aktywne Wpisy
kkecaj +6
Wytłumaczcie mi proszę bo chyba czegoś nie rozumiem. O co chodzi z tym wężem ludzi i podawaniem worków? Czy gdyby ustawili się w kolejce i każdy by podchodził, brał worek i szedł na wał go ułożyć to nie trwałoby to 100 razy krócej i przy okazji każdy z nich przy ułożeniu 100 worków nie musiałby dźwigać 100 razy tylko 1 raz więc straciłby mniej sił? Jest w tym jakiś głębszy sens czy
andbatros +129
Mam strasznie niskie poczucie własnej wartości. Do tego stopnia wjeżdża mi to na głowę, że uważam, że nie zasługuje na faceta, z którym obecnie pisze i nie umiem zrobić kroku w przód. Zawsze mam w głowie, że zostawi mnie dla lepszej ( bywało i tak). Nie jestem jakaś brzydka - 6/10 w porywach do 7, ale zawsze muszę w przyrównywać się do innych, np, do jego koleżanek i na ich tle wypadam słabo :(
Dziewczyny jak sobie z tym poradzić? Miałyście tak?
#logikarozowychaskow #rozowepaski #rozowypasek #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
a nastepnie:
Znam dziewczynę która jest mocna 9, jest sympatyczna itd. A ma niskie poczucie wartości...
@Ponczo88: Raczej pozwala Ci wierzyć, że tak jest
@PanKracy582: z anonimowych to trochę lipa xD
napisz do mnie na anonimowego priva
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
po drugie skoro ktos ocenia swoj wyglad na 7/10, a nastepnie mowi, ze ma niskie poczucie wlasnej wartosci, to cos tu kurde stoi ze soba w sprzecznosci i sie nie zgadza. 2/10 to niskie poczucie wlasnej wartosci.
@Koloses:
Spoko, odezwą się tu we wpisie spermiarze a potem ona do nich ¯\_(ツ)_/¯
@AnonimoweMirkoWyznania: umiesz. Zrob ten krok i sie przekonaj, a nie biadol na wypoku o swoim wyimaginowanym problemie. Tak, celowo tak napisalem bo nie chce, abys sobie zycie przez cos takiego zmarnowala. Daj komus i sobie szanse.
@Ponczo88: za malo? w sensie, ze gdyby dawala sobie 9/10 to byloby wtedy spoko? bez zlosliwosci pytam, po prostu nie kumam tego toku myslenia.
na punkcie wlasnej inteligencji, lub czegos podobnego - tak, ale nie wygladu.
Na prawdę nie jesteś w stanie pojąć tego? Poczytaj o depresji i zaburzeniach tego typu a zobaczysz ze to nie jest takie czarno białe...
prosty przykład, wokalista linkin park, z depresja zmagał sie lata az sie powiesił... miał zone, kase, dobre życie, dzieci i co? Czy to sprawiało ze był cały czas szczęśliwy?
Laska 10/10 może widzieć ze jest mocna 10, podoba sie facetom
Pytanie kierowałam do dziewczyn a nie do wykopków, więc darujcie to sobie.
żadna atencja mi nie jest z waszej strony potrzebna.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
laska 10/10 z twojego przykladu ma w------e na to, ze jakis typ ja olal, bo jest masa innych jemu podobnych. co najwyzej bedzie miala gorszy humor przez kilka dni.
@AnonimoweMirkoWyznania: To nie pisz na wykopie, tylko na kafeterii. Tam nas nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°)