Aktywne Wpisy
Cinoski +182
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +257
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
Czyli nawet nie była w swoich 100% możliwości a i tak pokonała Thanosa? No #!$%@? no, wcale nie jest zbyt OP, wcale.
Gdyby Thanos nie wezwał ostrzału ze swojego statku to by go Wanda #!$%@?ła.
Pokonałaby go, gdyby Thanos nie wezwał ostrzału ze swojego statku.
Była tam taka scena gdzie Wanda unosi Thanosa i mocą zaczeła mu #!$%@?ć pancerz, Thanos krzyczy do Corvusa Glaiva aby użył ostrzału ze statku i dzięki temu przeżył. Gdyby tych ostrzałów nie było to Wanda dokończyła by dzieła.
No właśnie nie. On sprawdził 14,000,605 alternatyw. Nie mówił czy to większość czy mniejszość lub czy to są wszystkie możliwe wyjścia, więc gdyby poszukał bardziej to znalazłby i taką możliwość gdzie Wanda zabija Thanosa.
@Grzolsat: albo gdzie rozsadza mu odbyt Antman. Ale to byla ta rzeczywisotsc gdzie Wanda NA-PEWNO tego nie robi.
Tak, bo ja idę do kina aby widzieć moich ulubionych bohaterów z komiksów w takiej sile jakiej byli w komiksach, a nie #!$%@? oglądać jakieś femigówno gdzie nagle banda kobiet nagle szturmuje armie Thanosa i #!$%@? wszystko na swej drodze bez pomocy od żadnych białych mężczyzn.
@Grzolsat: Właśnie ! Jakby go pokonała to by go pokonała ! SJW znowu w natarciu !( ͡° ͜ʖ ͡°)