Wpis z mikrobloga

Chłopie, możesz robić w życiu co zechcesz. Potrzeba Ci tylko samozaparcia, znajdź sobie jakieś hobby a reszta sama się potoczy, zacznij biegać albo uprawiać jakiś sport do tego nie potrzeba żadnej kasy. Wyjdź do ludzi, poznaj kogoś a z czasem nawet nie zorientujesz się kiedy zaczniesz się obracać wśród dziewczynek :D po prostu się czymś zajmij (innym niż siedzenie przed tv albo komputerem)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: spokojnie - wystarczy, że podejdziesz do "miłości" nieco bardziej pragmatycznie i Ci przejdzie. Mam prawie 2x tyle na karku co Ty i nigdy w życiu nawet nie liznąłem ani się nie otarłem o to, co przeżywają bohaterowie z filmów romantycznych ( ͡° ͜ʖ ͡°)-.
Skup się na sobie i tyle bo w/g mnie jesteś w takim wieku, w którym
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Mirek, nie bądź rura i nie pękaj. Tak jak piszą tu niektórzy, życie przed Tobą i od Ciebie tylko zależy co w życiu będziesz robić. Wszystko przed Tobą! Będąc mlodzieniasem tez myślałem ze świat to gowno etc. Ale tak nie jest. Sporo zależy od nastawienia oraz jak bardzo duży masz give-a-fuck-o-meter. Jeżeli nie umiesz poradzić sobie sam, idź do psychologa/psychiatry. To pomaga.
  • Odpowiedz