Aktywne Wpisy
wilk633 +98
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Problem niestety polega na tym, że gdzieś zapodział mi się owy świstek i nie mogę go znaleźć, a CISCO ID miałem na jakimś szkolnym mailu wtedy.
Co teraz, da się jakoś to odzyskać? Pisać do supportu?
#cisco #ccna #technologia #programowanie #certyfikaty #informatyka #siecikomputerowe
Pewnie jak wszyscy miałeś tylko szkolenie i egzamin po szkoleniu.
Ale to nie jest certyfikat. Żeby go zdać trzeba samemu dopłacić kilka stów $ i jechać do certyfikowanego centrum egzaminacyjnego.
Pisz do suportu, ale coś musisz mieć dla nich. Imię, nazwisko, jakiś adres? Podawałeś im pełniejsze dane typu adres domowy? Pewnie nie, bo „tajne przez poufne”.
Nie pamietam - mogę zerknąć czy mam dostęp do list certyfikacji w ciscowym intranecie jeśli
Mieliśmy osoby, które miały dwa poziomy Cisco z technikum i trzeci na studiach. I potem był przedmiot sieci. I mieli na nim też problemy (oczywiście mieli dużo łatwiej niż inni, co nic nie umieli) bo nie tak dużo pokrywa się w Cisco i
A lista certyfikacji pewnie na nic się zda, bo pewnie nie ma certyfikatu, a tylko odbyte szkolenie z "certyfikatem odbycia kursu".
@motaboy: no niestety. Szczerze to idk jak to się stało, że ze wszystkich tylko ten się nie ostał. Ale fakt, moja wina