Aktywne Wpisy
Soothsayer +11
ludzie skąd w was tyle agresji i pogardy do drugiego człowieka
KingaM +9
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
#przegryw #depresja #rozowepaski #s----------e
@looser1: Najważniejsze :).
A opiniami blachar się nie przejmuj. Wierz mi, że szczęścia w związku kobiety z portfelem właściciel tego ostatniego raczej nie
@looser1 Dobrze, ruszyłeś dupę. Po pierwsze nigdy nie patrz na to co inni mówią. A teraz kombinuj co możesz zrobić, żeby się z tego wyrwać, może zmiana pracy, może
Jest mnóstwo normalnych dziewczyn, które nie udzielają się w internetach, rzadko są na tinderach, nie publikują swojego życia na fb/ig, stąd wrażenie, że nie istnieją. Wystarczy dobrze poszukać i zawsze jakąś można znaleźć, najważniejsze to się nie poddawać i nic na siłę ;)
A w pracy się wykaż, zaangażuj, ktoś Cię w końcu zauważy, dostaniesz podwyżkę, może jakiś
Wcale nie jest tak jak mówisz, obok głosów o zostawieniu takiego partnera (i to nie wszystkie pełne jadu) pojawiają się też takie o zatrzymaniu.
@Dare: to nie w Polsce, tutaj jak zauważą że więcej robisz czy tam umiesz to dołożą ci więcej roboty i tyle(zwiększą wymogi po prostu), a na awans to już wujek prezesa czeka albo siostrzeniec.
Kobiety lecą na hajs i to jest normalne, bo mają zaprogramowane w genach wybieranie samca, który wyżywi i ochroni rodzinę. Facet patrzy tylko na możliwości rozrodcze i czy potomstwo będzie zdrowe.
Raczej nie znajdziesz kobiety, ewentualnie jakąś patuskę która pije i nie pracuje.
Lepiej
@mat888: Może tak być i trzeba być czujnym i powiedzieć NIE jak zaczynają brać ręke - świat się nie zawali, a jak jesteś rzetelnym pracownikiem to nic ci nie zrobią, to nie te czasy. Nie byłbym też
XD