Aktywne Wpisy

Dalamar +107
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

theoretically +61
nie rozumiem tej presji i spuszczania się nad tym żeby koniecznie robić coś fancy w sylwestra i spędzić wśród ludzi może u mnie to kwestia autyzmu bo nie lubię ani ludzi ani hałasu ale serio picie herbatki i układanie puzzli brzmi lepiej niż wymuszone próby socjalizacji bo serio skoro unikam ludzi cały rok to czemu w ten jeden dzień o---------c jakiś szajs #przemyslenia #niepopularnaopinia #sylwesterzwykopem

Kiedy interesowałem się komputerami królowały karty 9600gt, a teraz już totalnie wypadłem z branży (chyba się starzeję), więc totalnie nie znam się na sprzęcie który oferowany jest teraz. Na laptop chciałbym przeznaczyć około 4000zł więc chciałbym dorwać coś najlepszego w tej cenie. Polecicie coś?
#laptopy #kupujzwykopem #komputery #gaming #produkcjamuzyki #hardware #pcmasterrace
Nie jestem pewien czy byłbym zadowolony z karty GTX1050, która dominuje w przedziale 3000-4000 PLN. Jak masz możliwość zawyż budżet do 5000.
Ranking laptopów https://forum.techlords.pl/co-kupic-f4/zestawienie-polecanych-laptopow-ranking-laptopow-c-t5.html
Ewentualnie pojawiają się też modele z GTX1660ti i GTX1650.