Aktywne Wpisy
patryk_ekiert +256
Ta dzisiejsza młodzież to jakiś dramat. Przechodziłem wczoraj koło podstawówki i nagle widzę, że dzieci wesoło wybiegaja. Chodnik opluły ludzi przepędziły. I ciągle śpiewają hej hej na na hej hej.
Fennrir +41
Wykopki oczywiście dalej uważają że problemy na zachodzie to wina pierwszego pokolenia, jakichś "źle zintegrowanych" jednostek i zachwycają się panem Kunta Kinte w wojsku xD
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Sorry, ale prawda jest taka że jak ktoś się mocno wyróżnia to nie da się go w pełni zintegrować, taki czarny nawet po pełnej integracji kulturowej nadal będzie Afro-Amerykaninem,Afrofrancuzem,Black British,etc. i tym samym po przekroczeniu pewnego pułapu zacznie się np.:narzekanie że jakaś dziedzina życia jest "za biała",
Relacja lvl 24 z różowym 16/17 lvl czy wchodzić w to?
Proszę o nie komentowanie zawistnych różowych i niebieskich bez żadnego doświadczenia
Plusy:
- nie ma wymagań, których nie potrafię spełnić jak przy dziewczynach w moim wieku itp
- ładniejsze ciało i buzia niż u dziewczyn w moim wieku
- mieszka w okolicy
- mógłbym się "wyszaleć" zanim kiedyś znajdę coś poważnego i stałego
Minusy:
- relacja nigdy nie będzie poważna ze względu na wiek
- relacja będzie się opierać głównie na wspólnym spędzaniu czasu: seks, wypady, sport, kino itp
Młode laski często wolą o wiele starszych gości bo są bardziej ogarnięci niż gówniarze w ich wieku, stać ich na więcej (nawet na głupie wyjście na kolacje) i dla wszystkich jest to ok więc pomyślałem, że hipokryzją by było gdyby to facet nie szukał w takim wieku lasek, które są po prostu atrakcyjniejsze pod względem fizycznym. Pomimo tego, że rówieśniczki nie są dla mnie na tyle atrakcyjne już, gdybym był z taką często bym się pewnie zastanawiał jak to jest z młodszą, z którą nigdy nie miałem okazji być.
#zwiazki #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: marcel_pijak
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak ty masz tyle doświadczenia, to po co pytać na wykopie?
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania:
1. Nieprawdaaa. To jak się to ułoży zobaczysz z czasem.
2. To jest wada? Rozmowy z różowymi są przereklamowane. Od tego masz kumpli i przyjacieli kumpli ewentualnie nas :-D.
Wchodził bym. Nie wiem nad czym sie jeszcze zastanawiasz. Tyle plusów że minusy nie grają roli.
@AnonimoweMirkoWyznania: To w końcu szukasz związku czy "ruchałki"?
Bo z wydaje się że z góry (sam) zakładasz to drugie a potem na to narzekasz.
Może przestań z tymi presupozycjami i po prostu postaraj się stworzyć fajną relację? Jak się uda to super, zweryfikujesz trosze swoje