Bądź mną 1. Płać specjalnie za pendolino do Warszawy żeby móc komfortowo podróżować i zrobić swoją pracę w trakcie podróży, w której musisz się skupić. 2. Wybierz wagon ze strefą ciszy, dla pewności że nikt ci nie będzie przeszkadzał 3. Traf na chrapiące jak snorlax babsko 3 siedzenia obok. Zajebiscie #!$%@?. 4. #!$%@?, puszczę coś na sluchawkach, nie mogę wytrzymać, a nie chce wyjść na debila bo nie siedzi obok mnie a innym jak widać nie przeszkadza. 5. W telefonie sama ostra muzyka, ni #!$%@? się nie skupie. 6. Okej, ściągnę coś z internetu albo puszczę na youtube. 8. Taki wał. W pendolino nie ma internetu. 9. #!$%@?... Zawsze jak coś sobie zaplanuje to nie jest po mojej myśli.
@FrankUnderwood płacisz za pendolino i extra za strefę ciszy a nie stać cię na nawet na kartę prepaid w której masz. Mobilny internet? Xddd. Co ja pisze chyba już nawet nie dostaniesz karty sim na której go nie będziesz miał.
@megawatt nie płacze bo nie ma, internetu, tylko irytuje mnie nie stosowanie się niektórych do panujących zasad. Po to jest wagon CISZY żebyś mógł być sam ze swoimi myślami. Pomijam że jak ucieszyłem babkę to na stacji Częstochowa wsiadły gimbusy które regularnie prowadziły gadke i chichrały
@megawatt: dla mnie sytuacja gdy placisz niezły hajs za bilet i wsiadasz do innego pociągu bo akurat Pendolino sobie nie przyjechało jest w ogóle niedopuszczalna
1. Płać specjalnie za pendolino do Warszawy żeby móc komfortowo podróżować i zrobić swoją pracę w trakcie podróży, w której musisz się skupić.
2. Wybierz wagon ze strefą ciszy, dla pewności że nikt ci nie będzie przeszkadzał
3. Traf na chrapiące jak snorlax babsko 3 siedzenia obok. Zajebiscie #!$%@?.
4. #!$%@?, puszczę coś na sluchawkach, nie mogę wytrzymać, a nie chce wyjść na debila bo nie siedzi obok mnie a innym jak widać nie przeszkadza.
5. W telefonie sama ostra muzyka, ni #!$%@? się nie skupie.
6. Okej, ściągnę coś z internetu albo puszczę na youtube.
8. Taki wał. W pendolino nie ma internetu.
9. #!$%@?... Zawsze jak coś sobie zaplanuje to nie jest po mojej myśli.
#pkp #pendolino ##!$%@?
@mike-mo: bo tam nikt nie mieszka, więc stawianie BTSów/NodeB jest nieuzasadnione ekonomicznie
@FrankUnderwood: w samolocie też tak płaczesz? bo tam w standardzie też nie ma internetu
@leftfinger: Co?!
Chcesz mi powiedzieć, że nie miałeś wifi 8 lat temu? Przecież każdy telefon już wtedy miał wifi.
@FrankUnderwood: co pokazuje dość dobitnie poziom (braku) kultury znaczącej części Polaków, niestety
@Mave: akurat w Pendolino bardzo mało połączeń wypada, to nie Dart
@leftfinger: co to za propaganda xD pamietasz, skad to zaczerpnąłeś?
w samolocie normalnie masz neta po zamknieciu drzwi