Wpis z mikrobloga

siema biore udzial w konkursie w skrocie chodzi o zrobienie bitu/tracka w ktorym zostaly uzyte dzwieki z samplepacka od zalozycieli konkursu. Oczywiscie robiac bit nie uzylem gotowych loopów tylko oneshoty czyli pojedyncze dzwieki zeby byla jasnosc. Konkurs polega na głosowaniu mam juz troche glosow ale ludzie z wyzszych miejsc maja 4 razy tyle co ja nazbieralem do tej pory. Bit wrzucalem tu jakis czas temu do oceny i bedzie rowniez w linku ktory jest nizej. Jezeli chcesz mi pomóc wystarczy ze #!$%@? sie w link i dasz vote'a. Oczywiscie nie namawiam tylko pytam o pomoc to zajmuje doslownie z 20 sekund. w linku jest bit, przesluchaj, jak sie spodoba to bym był bardzo wdzieczny za zostawnienie głosu. Jeżeli sie nie spodoba/nie przypadnie ci to nie zostawiaj chcialbym zeby glosy były rzetelne o ile zdecydujesz sie tak owy mi podarować. dziena i strzala https://remixcontest.cymatics.fm/contests/cymatics-lofi-song-contest/entry/5cc5b0ed4c632-b-a-ll-a-s #tworczoscwlasna #tworzeniemuzyki #produkcjamuzyki #konkurs #pomoc #rap #muzyka #lofi ps caly konkurs opiera sie na lofi bitach jakby ktos byl ciekaw. Jezeli komus bardzo sie spodoba w co watpie to mozna pobrac z sc dziena
  • 3