Jestem ,,białorycerzem,,(cokolwiek to znaczy XDD) i dobrze mi z tym. Z uwielbieniem patrzę na wpisy #przegryw i #tinder. Ciągle ten sam schemat - kobiety są źle, mężczyźni ok. I ja, jako ten białorycerz potrafię zbudować relacje z kobietami, chociaż według wiedzy specjalistów z wykopu i redpilla (oczywiście specjalistów od teorii) to oni powinni ruchać, a ja być emocjonalnym tamponem. Iksde.
@co_jest: też odnajduję nieprzemierzone pokłady beki w tych użalających się nad sobą (biernych) #!$%@?, które wszystkie niepowodzenia zwalają na wszystko tylko nie na siebie. Ale nie myl bycia ogarniętym typem z białorycerzem, który za darmo komplementuje każdą spotkaną kobietę w nadziei, że dostanie #seks w nagrodę.
@primorsk: sęk w tym, że białorycerzem dla nich jest każdy facet, które szanuje kobiety i nie generalizuje oraz planuje ślub że swoją albo jest już po. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pawlikowski-33: nie, po prostu mając potrzebę zbudowania związku robię to. Dalej raczej tradycyjnymi metodami - studia/praca/tańce/siłownia/kursy językowe.
Ale mnie wkurwiają te jego powykręcane mordy na miniaturkach. Naoglądał się amerykańskich jutuberów i teraz każdy nowy film musi promować swoją małpią mordą. Raz człowiek z ciekawości kliknął w miniaturkę i teraz do końca świata będzię widział jego mordę na głównej. Ha tfu.
#oswiadczeniezdupy #gownowpis
@Pawlikowski-33: nie, po prostu mając potrzebę zbudowania związku robię to. Dalej raczej tradycyjnymi metodami - studia/praca/tańce/siłownia/kursy językowe.