Aktywne Wpisy
meltdown +34
Używa ktoś z was jeszcze tzw. dumbphone, czyli klasycznych telefonów z klawiaturą?
#telefony #minimalizm #nostalgia
#telefony #minimalizm #nostalgia
chybaze +97
z okazji dnia kota- proszę wyskakiwać ze zdjęć swoich kotełów ʕ•ᴥ•ʔ
#pokazkota #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki #kitku #smiesznekotki
#pokazkota #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki #kitku #smiesznekotki
Dlaczego tupnales z fochem nóżka, jak mała dziewczynka, gdy zapytałem dlaczego nie mogę nazywać narodowców, którzy hajlują, nawolują do mordowania i używają nazistowskich symboli, neofaszystami?
#neuropa #4konserwy #konfederacja #narodowcy #faszyzm #wybacz #korwin
Moge się mylić ale mi to wygląda albo na wstyd przed samym sobą, co jest bardziej optymistycznym założeniem, albo na działanie z premedytacją i
Dlaczego ich nie opluwają - chyba kalkulacja polityczna. Chociaż elektorat taki to max 1 procent - chociaż dla RNi ich historii sukcesów wyborczych taki 1 procent to już jest coś - po drugie od groma tych incydentów to bvyły prowokacje
A jeśli chodzi wspólny marsz, to wybacz ale nie do końca w to wierzę. Na prawdę nie miałbyś nic przeciwko, bez urazy oczywiście, iść w jednym marszu z ludzmi, którzy np.
Miałbym przeciwko z tego co wiem nikt z marszu nie mordował i nie gwałcił nikogo rodzin. Już prędzej możesz te zarzuty mieć do byłej żydokomuny, michnikowszczyzny i PZPRowców SBków i UBków ogarniających dzisiaj mainstream i siedzących od 30 lat w ławach sejmowych rządząc tym smutnym padołem. To oni mordowali AKowców wysyłali na sybir Polaków i ich gnębili za komuny (do
Nie bardzo rozumiem dlaczego tak się denerwujecie, gdy się docieka tego. Kiszczaki, Jaruzelski itd to zupełnie inna sprawa
Jeszcze raz tłumaczę że faszyzm to odrębny ruchi idea.Dowiedz się co to jest. Faszyści to prostym językiem ludzie którzy chcą zarządzać ludem i każdym aspektem jego działalności (włącznie z pełną kontrolą) tylko za pomocą państwa i uzależniając każdego od niego. Jak chcesz walczyć z faszyzmem to walcz z Unią Europejską i PiSem bo oni są najbliżej obecnie tej ideologii i wprowadzają ją
Zawsze, gdy ktoś z narodowców próbuje do mnie mówić jak do idioty, mam w pamięci to, jak próbowali wmawiać wszystkim, że zamawiali 5 piw w barze, lecz na pewno nie hajlowali. Serio myślicie, że takie tłumaczenia
Nie wiem czemu się nie wstydzili. Z tego co obserowowałem to chcieli stworzyc szeroki front bo była ich garstka na początku i skupili wszystkie środowiska narodowe - włącznie z patusami. Z resztą Korwin oraz środowiska patriotyczne od początku miaeli o to właśnie do nich
Wedlug mnie nie w mainstremie jest problem. Jest on oczywiście wrogiem narodowców, to jasne, jednak uważam, że wrogiem są dla siebie sami narodowcy, świadomie lub nie. Całkowite usunięcie że swojej przestrzeni neofaszystow odebrało by amunicję tvnom, GW itd. Tylko, że od wielu już lat, rok w rok sami się podkładaja i przyszywaja gębę neofaszysty poprzez dopuszczalne do marszu takiego elementu. A mówienie, że to marsz dla wszystkich
Jeżeli by zrobili marsz w Święto Niepodległości tylko dla siebie i tych prawilnie myślących to wtedy sam bym ich nazwał faszystami
Przeciez to narodowcom, jako organizatorom marszu powinno zależeć, żeby na takim marszu nie było takiego elementu. Dlaczego nie są oni przez służby marszu usuwanie, a ich flagi rekwirowane?
@boskakaratralalala: Na każdym marszu narodowców czy np. Marszu Niepodległości w najlepszym wypadku zostaniesz wywalony z demonstracji, a w najgorszym dostaniesz po pysku i będziesz wracał w majtkach do domu xD