Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 57
#codziennadawkamadek
baba w robocie jest oburzona że jak ja śmiem śmieć chcieć urlop na drugi maja skoro ona jest madkom 3 dzieci i to ona powinna iść na urlop bo przy dzieciach zawsze jest robota A NIE TO CO TE LENIWE BEZ RODZINY PO CO IM URLOP JAK NIE MAJĄ CO ROBIĆ

lubię moich współpracowników ale czasem jak coś d-----e któraś to nie wiem czy śmiać się czy płakać

#pracbaza #madki
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gfgfgfa:
Trzeba było powiedzieć, że potrzebujesz urlopu na ruchańsko z niebieskim, żeby też zrobić sobie bombelka i być madkom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dożywotnio ucięłoby to tego typu dyskusje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gfgfgfa: U mnie w robocie było podobnie - ustalaliśmy w swoim męskim gronie żeby w razie potrzeby przekazać długi weekend koleżance która ma więcej dzieci lub niestabilną sytuację domową. To jest zwykła kultura i wrażliwość. Ale stulejki z wykopu nienawidzą kobiet to wiadomo.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Rolmops887: z tym, że sama zainteresowana matka ostatecznie stwierdziła, że w sumie nie chce iść na urlop xD uważa, że jest niezastąpiona i zakład się bez niej zawali

więc nie ma co mówić o kulturze jeśli p------i bez sensu za plecami współpracowników, a gdy ktoś chce jej ustalić to foch i nie bo nie
  • Odpowiedz