Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
Tak swoją drogą co do tych dziecinnych wojenek konsolowców z pececiarzami to fakt jest jeden - no nie pograją w exlusivy do momentu jak wyjdzie jakiś emulator. Na pierdoły typu 60 fps to nawet nie patrzę bo tym to się chyba tylko dzieci jarają. No i my nie pogramy w mody - serio o jakieś mody mam dawać j-----e? Podajcie mi jakieś trzy przykłady modów dla których zapragnąłbym kupić dobrego PC.

Od siebie dodam, że zagrałbym w ten nowy mod do #skyrim ale czuję, że zaraz się pojawi w sklepie xD

#ps4 #xboxone #nintendoswitch #konsole
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mega_Smieszek Czyli jednak chodzi o pieniądze bo sens ich wydawania też się do tego zalicza :) Jednak tutaj stanę po twojej stronie bo choć aktualnie mam pc i ps4 to tylko z tego względu, że piecyk został mi jeszcze z dawnych lat.

Dziś pewnie pc bym nie kupił, nie mówię że niema on swoich zalet jednak wygoda grania na konsoli zwycięża.

Ważną kwestią w przypadku mojej osoby jest fakt że gdybym
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: Jeśli faktycznie to nie zarzutka to zagraj sobie ~10 godzin w bijatykę, jakąś grę wyścigową, czy pierwszoosobową strzelankę w 60 FPSach, a później przesiądz się na 30 FPS lub o zgrozo na "cinematic experience" 25 FPS. Szybko zrozumiesz o co chodzi zwolennikom wysokiego FPSu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@goomba-pl: No to zagraj w singla Uncharted 4 (30 fps), a potem w multi Uncharted 4 (60 fps). W sumie jak o tym nie wiesz, to bardzo możliwe, że nie zauważysz różnicy. 30 klatek na konsoli jest płynniejesz niż te same 30 na PC. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@goomba-pl: Ale wiesz, że nie każdy człowiek lubi grać w fpsy czy bijatyki, więc odnosisz się raczej do ludzi, którzy lubią dany rodzaj gier niż zwolenników 60 fpsów jako takich.
  • Odpowiedz