Wpis z mikrobloga

W c--j bardziej opłaca się mieć xboxa niż ps4. Z czego widzę to takie metro exodus kupie na xboxa za 8 zł na allegro, pobieram i gram na swoim koncie. A na ps4 metro 170 zł a cyfrówka to już k---a kosmos. I z każdymi grami jest tak.
P------e sprzedaje ps4 i kupuje one x. Nie dość że konsola lepsza to jeszcze giereczki za grosze.
#gry #ps4 #xbox
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PaganiS: #ps4 jest strasznie gówniane, miałem obie konsole. Już pal licho gry ale samo wykonanie pleja a xboxa to przepaść na korzyść Xboxa. Pad z ps4 można w rękach zgnieść, xboxowy jest dużo solidniejszy. No i wiadomo 30fps vs 60fps, to jest różnica
  • Odpowiedz
@PaganiS: gdyby tylko ktoś wpadł na pomysł otwarcia sklepu gdzie można kupować i odsprzedawać używane gry na konsole (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
@SniffTheShark: jest tak jeśli jesteś online, ale zaraz po włączeniu gry która potrzebuje weryfikacji ze to twoje konto i jesteś online przechodzisz w offline w trakcie ładowania i cyk, grasz do woli fabule ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szalonyonanista: chyba masz łapy jak Thanos ze złamiesz nimi pada od PS4. Dla mnie jest mega wygodny, idealnie lekki, no i człowiek się przyzwyczaił. Co do jakości wykonania, co ty z kosnolą robisz, że to ma takie znaczenie, ja stawiam pod TV i gram w gry/oglądam filmy. Po to jest konsola. A że plejka dużo tańsza i dużo więcej wybitnych gier na nią jest to IMO prosty wybór co trzeba
  • Odpowiedz
@flisek94: pada od PS4 mogłem dosłownie wykręcić i to nie musiałem nawet specjalnie mocno. To że jest lepszy od tego z PS3 to się zgodzę ale jednak ten z Xboxa jest jeszcze wygodniejszy no i solidniejszy. Takie zboczenie że lubię dobre jakościowo rzeczy a PS4 mnie rozczarowała wykonaniem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@PaganiS: Dobry plan, myslalem podobnie ale zostaje przy Pc i torrentach. Jednak jesli na ps4 bylyby tez gierki po 5taku dzisiak kupuje #ps4 xD

Kupilbym za 50zl 10 gierek zainstalowal je i mial rok grania :D
  • Odpowiedz