Aktywne Wpisy
Sprawdźmy po tych wszystkich opadach ile realnie spadło deszczu we Wrocławiu i porównajmy to do tych wszystkich apokaliptycznych prognoz. Moim zdaniem jest jak zwykle czyli gra na emocjach dobrze się sprzedaje. Zobaczmy za kilka dni jak to ma się do rzeczywistych pomiarów.
#wroclaw
#wroclaw
Roksanos 0
Moja mame: ojoj a ja nie mam zięcia i wnuka chce już!!!
Ja: a ja nie chcę dziecka, zięć może kiedyś będzie
Mamę : NIE BĄDŹ EGOISTKA
Ja : (ʘ‿ʘ)
Przy okazji: świętujcie na wesoło Mireczki, niezależnie od tego w co kto wierzy - miłujmy się ᶘᵒᴥᵒᶅ
#logikarozowychpaskow #codzienndawkamadek #swieta
@somskia: być może ma racje, może poprzestawia się na tryb madka ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czikabella:
https://www.wykop.pl/link/4912755/kodokushi-japonska-epidemia-smierci-w-samotnosci-dokument/
@somskia A moja mama powiedziała że to moje życie tylko żebym zrobiła a nie adoptowała ¯_(ツ)_/¯
Zapytałem się go kto ma życie przesrane xD
On... 33 lvl żona zmora która tylko mu jedzie i dogryza, nawet jej nie lubi, kredyt na 30 lat na klitkę, stare 20 letnie auto i robota w fabryce od 7 do 15 i nadgodziny w weekend bo musiał być ODPOWIEDZIALNY i nie skończył wymarzonych studiów
A ja? Ani dzieci ani żony. Robię to co lubię od 8-12k co miesiąc czasami 20. Żadnego kredytu. Warsztat wybudowany za gotówkę, teraz dom w budowie za gotówkę xD 2 miesiące wakacji i losowe tinderówki lub roksy jak mam na to ochotę xD za 2-3 lata zrobię import docelowy jakiejś Azjatki i elo