Wpis z mikrobloga

Taka sytuacja.
Moja mame: ojoj a ja nie mam zięcia i wnuka chce już!!!
Ja: a ja nie chcę dziecka, zięć może kiedyś będzie
Mamę : NIE BĄDŹ EGOISTKA
Ja : (ʘʘ)

Przy okazji: świętujcie na wesoło Mireczki, niezależnie od tego w co kto wierzy - miłujmy się
#logikarozowychpaskow #codzienndawkamadek #swieta
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czikabella: Moja mama stwierdziła, żebym sobie znalazła chłopa i dziecko zrobiła to może mi się w głowie poprzestawia XD ale powiedziałam jej, ze to tak raczej nie działa XD
  • Odpowiedz
@Czikabella: Teraz żeby kobita nie miała chłopa to musi być albo uber brzydka albo niezła karierowiczka. Zauważyłem że dziś nawet najgorsze kasztaniary muszą mieć faceta jakby bycie singielka to był wstyd
  • Odpowiedz
  • 11
@Prokurator1990 haha naprawdę polubiłam bycie singielką ;) nie w------m się, robię co chce itepe itede. Moja matka wciaz się nie nauczyła że mam w dupie te normy, no ale WSZYSTKIE INNE SOM JUŻ BABCIAMI I ONA TEŻ KCE
  • Odpowiedz
@Czikabella jakiś czas temu daleki kuzyn niby z troski przysrał mi że tu 30lvl mam i ani dzieci ani żony xD i żebym zycia nie przysrał sobie xD

Zapytałem się go kto ma życie przesrane xD
On... 33 lvl żona zmora która tylko mu jedzie i dogryza, nawet jej nie lubi, kredyt na 30 lat na klitkę, stare 20 letnie auto i robota w fabryce od 7 do 15 i nadgodziny w weekend bo musiał być ODPOWIEDZIALNY i nie skończył wymarzonych studiów

A ja? Ani dzieci ani żony. Robię to co lubię od 8-12k co miesiąc czasami 20. Żadnego kredytu. Warsztat wybudowany za gotówkę, teraz dom w budowie za gotówkę xD 2 miesiące wakacji i losowe tinderówki lub roksy jak mam na to ochotę xD za 2-3 lata zrobię import docelowy jakiejś Azjatki i elo
  • Odpowiedz