Pamiętam, że kiedy pierwszy raz trafiłem na #panicatthedisco myślałem, że to jakiś one hit wonder dla dziewczynek z przedziału 12-16 lat i potem wjedzie kolejny boyband, o którym będzie głośno przez krótką chwilę
Nie wiem jak wysoko stoją obecnie ich akcje, ale stwierdziłem że sprawdzę ich twórczość po usłyszeniu fantastycznych coverów Bohemian Rhapsody i Carry On My Wayward Son - co do największej grupy fanów (fanek ( ͡°͜ʖ͡°)) się nie pomyliłem, ale GRAJĄ TAKIE BANGIERY ŻE NOGA SAMA CHODZI, POLECAM I POZDRAWIAM
Swoją drogą, to jeden z najfajniej zaaranżowanych wokalnie i instrumentalnie koncertów na jakie natrafiłem
@muchabzz: ale zawodzi w sensie że za wysoka skala czy że nie umie śpiewać? bo o ile pierwsze to jak najbardziej kwestia gustu i spoko, to z drugim bym się nie zgodził
@muchabzz: zawsze się trochę fałszuje ( ͡°͜ʖ͡°) a tak serio, to bardziej zwróciłem na aranżację na kilka wokali wspomagających, które tworzą naprawdę fajną całość - zwłaszcza w porównaniu z niektórymi kapelami, które w wariantach studyjnych brzmią mega zajebiście, a na żywo okazuje się że ten jeden basista/gitarzysta jednak nie bardzo ogarnia chórki, a czasem i wokalista nie wyrabia
@muchabzz: wiesz, to trochę jak w tym dowcipie o gitarzyście rockowym co się uczy sześciu akordów dla setek osób i jazzowym, co zna setki akordów dla sześciu osób - nie poradzisz w każdym razie dla mnie Panic! > większość autotunowej popowizny, trapów i inszych klimatów ostatnich lat
Nie wiem jak wysoko stoją obecnie ich akcje, ale stwierdziłem że sprawdzę ich twórczość po usłyszeniu fantastycznych coverów Bohemian Rhapsody i Carry On My Wayward Son - co do największej grupy fanów (fanek ( ͡° ͜ʖ ͡°)) się nie pomyliłem, ale GRAJĄ TAKIE BANGIERY ŻE NOGA SAMA CHODZI, POLECAM I POZDRAWIAM
Swoją drogą, to jeden z najfajniej zaaranżowanych wokalnie i instrumentalnie koncertów na jakie natrafiłem
#wykopowykacikmuzyczny
w każdym razie dla mnie Panic! > większość autotunowej popowizny, trapów i inszych klimatów ostatnich lat